Digidexo.com

Hvorfor skal folk prøver å miste vekt fjerne skinnet fra kylling?

Hvorfor skal folk prøver å miste vekt fjerne skinnet fra kylling?


Prøver å gå ned i vekt? Fjern skinnet fra kyllingen før du koker det etter en enkel måte å kutte kalorier og fett fra kostholdet ditt. Skinn kylling er en god kilde til magre proteiner, så mister huden kan du miste pounds og samtidig opprettholde et sunt kosthold.

Fordeler

Kylling hud er en konsentrert kilde til mettet fett, kolesterol og kalorier, så tar den av kylling før du koker det hindrer deg fra å ta i unødvendige kalorier.

Historie

Den allestedsnærværende beinfri, er skinn kyllingbryst et relativt nytt fenomen i amerikansk mat. For år, gourmetkokker steilet ved tanken på å fjerne den mest smak del av fuglen, mens tradisjonelle hjem kokker ikke ville tenke på å kaste ut en velsmakende og mettende del av det de betalte for. Men som fedme steg raskt på 1990-tallet, amerikanerne så å kutte fett og kalorier hvor de kunne for å gå ned i vekt, og skinn kylling ble født.

Fat

Totalt sett er kylling veldig magert kjøtt, fullpakket med magre proteiner og lite fett. Med unntak av hud, som er. Kylling huden er høy i mettet fett og kolesterol - 84 prosent av en kylling hudens kalorier fra fett, noe som betyr at den har et høyt kalori-til-størrelsesforholdet.

Ta kyllingen huden til å kutte ned på kalorier og fett, men ikke legg mer kylling bare fordi du har tatt skinnet av. Husk at du trenger å kutte kalorier for å gå ned i vekt, ikke bare erstatte magre kalorier for fet kalorier.

Kolesterol

Du bør være oppmerksom på at mens huden inneholder det meste av mettet fett i en kylling, fortsatt inneholder kjøttet ganske høye nivåer av kolesterol. Høyt kolesterol kan gjøre trening og miste vekt vanskeligere, i tillegg til å øke risikoen for hjertesykdom og hjerteinfarkt. Hvis du har høyt kolesterol, bør du begrense mengden av kylling og annet kjøtt du spiser til ett eller to porsjoner om dagen.

Betraktninger

Du bør alltid vurdere avveininger forbundet med kosttilskudd valg for eksempel å fjerne huden fra kylling. En stor en her er smaken. Kylling hud er langt mer smaksrik enn kjøtt, slik at du kan bli fristet til å spise mer skinn kylling for å få den "kylling smak," gjør din kalori besparelser ubetydelig. Som med alle vekttap dietter, må du nøye overvåke din del størrelser for å unngå overflødige kalorier.

Advarsel

Skinn kylling har svært lite fett, og du kan bli fristet til å bruke mer olje når matlaging for å unngå stikker og å legge til smaken. Men selv vegetabilske oljer er i hovedsak rent fett, så du kan faktisk være å legge mer kalorier enn om du kokte kyllingen med sin hud intakt. I stedet for å legge olje, bruk nonstick eller støpejern kokekar å holde kalorier ned og vekttap plan på sporet.