Digidexo.com

Hvordan holde trommehinnene sprekker Fra Infeksjon

Øret infeksjoner er lett behandles, men hvis venstre ubehandlet, kan de føre til alvorlige resultater, for eksempel trommehinnen sprekker. Øret infeksjoner er lett oppdages av smerter i øret, feber og svimmelhet. Infeksjon fører til hevelse i det indre øret som kan trykke på trommehinnen og til slutt brast det, noe som kan føre til døvhet. Det er svært viktig å vite hvordan man skal hindre at dette skjer med deg.

Hvordan holde trommehinnene sprekker Fra Infeksjon

Hindre trommehinnene sprekker

•  Ta medisiner ved første tegn på øresmerter eller ubehag. Ta en slimløsende som guaifenesin, som er tilgjengelig over-the-counter, for å hjelpe kroppen å bryte opp og kvitte seg med slim bygge opp i øret eller områdene rundt. Ta en over-the-counter dekongestant, så som pseudoefedrin, for å minske enhver hevelse i eller rundt trommehinnen. Ta anti-inflammatorisk smertestillende midler, slik som ibuprofen, for å lindre smerte og å behandle betennelse rundt trommehinnen.

Planlegge en avtale med legen din så snart som mulig. Har legen din sjekke ørene dine for å se om du har en ørebetennelse. Hvis du gjør det, fylle resept han eller hun gir deg for antibiotika. Følg instruksjonene for antibiotika, og ta full dose. Ikke slutt å ta antibiotika selv om symptomene avtar fordi infeksjonen kan returnere.

Bruk en vaskeklut til å skape en varm komprimere. Kjør vaske tøy under rennende varmt vann, ringe det ut, og deretter plassere den over øret. Gjenta denne prosessen for å holde øret varme i 30 minutter, da dette vil lindre symptomene og bidra til å redusere betennelse. Drikk minst seks åtte unse glass vann for å skylle skikkelig systemet ditt og hjelpe kroppen tenke ut noen overdreven slim bygge opp i øret.

Følg opp med legen din så du selv behandle symptomene dine. Se legen din umiddelbart hvis symptomer vedvarer eller blir verre slik som væske fra øret, uutholdelig smerte i øret eller feber mer enn 101 grader F. Tilstanden er korrigert når symptomene sakte men sikkert forsvinne. Varigheten av en øreinfeksjon er vanligvis to til tre dager.