Digidexo.com

Naturlige behandlinger for Tinnitus

Tinnitus, også kjent som "ringing i ørene," er en tilstand som rammer millioner av mennesker, og på dette punktet er det ingen kur. Imidlertid, ved bruk av alternative behandlinger, effekten av tinnitus kan bli sterkt redusert.

Identifikasjon

Tinnitus er oppfatningen av lyd av det menneskelige øret når det ikke er noen ekstern lyd tilgjengelig. The American Tinnitus Association anslår at over 50 millioner amerikanere opplever varierende grad av tinnitus.

Forebygging / løsning

Ifølge Dr. Michael D. Seidman, kan ulike former for vitamin B lette effektene av tinnitus. Vitamin B1, B3 og B12 har vist seg å være effektiv i behandling av kronisk tinnitus.

Koffein og alkohol

Koffein og alkohol er kjent for å utarme mengden av magnesium som finnes i kroppen. Ifølge American Journal of Øre, kan magnesiummangel føre til dysfunksjon i flere kroppsfunksjoner, inkludert hørsel. Redusere koffein og alkohol har vært kjent for å redusere effekten av tinnitus.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba er et velkjent urtemedisin for hukommelsestap, men American Association tinnitus indikerer at ginkgo biloba kan også brukes til å redusere virkningene av tinnitus også.

Aspirin & Salicylate

Redusere bruk av aspirin kan bidra til å redusere kronisk tinnitus, og unngå mat som er høy i salicylate, for eksempel mandler og epler, kan minske effekten av tinnitus.