Digidexo.com

Hvordan skille Fruktose Fra Andre Sugars

Hvordan skille Fruktose Fra Andre Sugars


Fruktose er sukker fra frukt som finnes i mange matvarer, naturlig eller tilsatt kunstig. Fruktose har en lavere glykemisk indeks enn andre sukkerarter, som betyr at den ikke forårsaker toppene i blodsukkeret og insulinrespons som andre karbohydratkilder. Den glykemiske indeks av fruktose er mindre enn halvparten av vanlig sukker, men det er 1,73 ganger søtere enn sukrose, eller sukker. Separasjonsprosessen er ganske enkel og er oftest gjort ved hjelp av bete, stokk eller mais til å redusere kostnadene; men det kan også være hentet fra honning, frukttrær, bær, de fleste rotgrønnsaker og melon.

Hvordan skille Fruktose Fra Andre Sugars

Velg noe frukt, honning, bete, stokk, mais eller en kombinasjon av disse som din viktigste ingrediens for å skille fruktose fra. Bland ingrediensen i en blender til grundig most. Hvis det gjøres i store mengder eller i en industriell setting, kan du velge å behandle den valgte ingrediens gjennom en våt mill.

•  Sil for å separere bland fra væsken. Forbeholder væsken fra anstrengende å videre prosessen.

•  Skjerm den ekstraherte væske gjennom en fin sil eller osteklede for å fjerne alle faststoffer. Trykk på eller klem ut all væsken.

til en del gjær enzymer til væsken for å omdanne glukose til fruktose. La blandingen stå i en time i en åpen beholder. Hvis holdes lukket, vil kullsyre dannes i væsken. Resultatet av denne prosessen er 42 prosent fruktose, 58 prosent glukose.

Konsentrer væsken til fruktose. Før væsken gjennom aktivert karbon ved å lage en pose på toppen av den andre på en sil og helle væsken over posene. Reserve væsken etter å ha passert gjennom det aktiverte karbon og gjenta dette trinn minst tre ganger. Denne prosessen resulterer i ca 100 prosent fruktose væske.

Du kan finne poser med activate karbon for filtrering på de fleste dyrebutikker hvor det er ofte solgt for filtrering akvarium vann. Denne bestanddel kan også finnes i vanlige vann-filtre, og er vanligvis referert til som trekull.

6. Rens det fruktose løsning ved å fortsette å passere væsken gjennom aktivert karbon. Jo mer væske blir ført gjennom det aktiverte karbon, blir mer ren fruktose løsning.

utkrystallisere fruktose lenger holder. Sett i et tynt lag på en stekeplate i ovnen på ett hundre grader Fahrenheit til all væsken har fordampet. Krystaller vil danne på pannen og ingen væske vil forbli. Ikke la fruktose i ovnen for lenge eller ved en høyere varme, eller fruktose vil caramelize og brenne. Forsiktig børste av krystaller og lagrer i en lufttett beholder. Denne formen for fruktose virker som en god erstatning for sukker.