Digidexo.com

Inner Ear infeksjon symptomer for voksne

Selv om ørebetennelse er mer vanlig hos spedbarn og små barn, voksne kan også utvikle denne smertefulle tilstanden. Heldigvis øret infeksjon symptomer hos voksne vanligvis løse på egen hånd og sjelden krever invasive behandlinger som rør.

Typer

Voksne med indre øret infeksjoner kan oppleve symptomer som feber høyere enn 100F; øret drenering, smerte eller press; problemer med hørselen; og svimmelhet.

Time Frame

Symptomer på øreinfeksjoner kan vare i tre dager til en uke eller lenger, avhengig av personens helse og årsaken til infeksjonen.

Identifikasjon

En lege diagnostiserer indre øret infeksjoner ved å undersøke ørene med et otoskop som plasseres i øregangen, og ser for hevelse, rødhet og væske buildup.

Betydning

Indre øret infeksjoner kan føre til problemer med å sove, og infeksjoner som er igjen ubehandlet kan føre til at trommehinnen til å sprekke, noe som kan føre til permanent hørselsskade.

Betraktninger

Voksne som bor i områder med luftforurensning; blant røykere; eller har allergi kan være mer sannsynlig å utvikle symptomer på indre øret infeksjoner.

Behandlinger

De fleste voksne vil føle deg bedre etter bruk av slimhinneavsvellende midler, smertestillende midler eller øredråper som anbefalt av en lege, selv om bakterielle ørebetennelser kan kreve antibiotika som amoxicillin.