Digidexo.com

Vanlige Antibiotika for øreinfeksjoner

Ørebetennelse er smertefulle, men de er lett behandles med antibiotika. Noen ganger feil antibiotika er foreskrevet for bakterier som forårsaker infeksjonen, og infeksjonen ikke rydde opp som det skal. Det er viktig å kjenne de ulike alternativene når søker antibiotikabehandling for ørebetennelser.

Om

Et kurs av antibiotika er den typiske måten å behandle en øreinfeksjon. Når en ørebetennelse ikke forsvinne etter antibiotikabehandling, kan det være nødvendig å prøve en annen antibiotika.

Penicillin Antibiotika

Penicillin antibiotika er trolig den mest foreskrevne øret infeksjon behandlinger, spesielt for barn. De omfatter antibiotika som kalles Amoxicillin og Augmentin.

Sulfonamidantibiotika

Sulfonamidantibiotika inkluderer Bactrim, Septra og Gantrisin. De er foreskrevet når en person med en ørebetennelse er allergisk mot penicillin.

Cefalosporinantibiotika

Cefalosporinantibiotika er Ceftin, Ceclor og Vantin. Disse typer antibiotika kan forårsake en allergisk reaksjon, utslett, eller diaré.

Kombinasjoner

Noen ganger kreves en kombinasjon av antibiotika for fullstendig helbredelse av en øreinfeksjon. Pediazole er et eksempel på en kombinasjon av disse antibiotika.