Digidexo.com

Er en herniated plate som en Pre eksisterende tilstand?

En prolaps er når rygg plate eller pute, mellom ryggvirvler beveger seg fra sin normale stilling. Det er nerver rundt dette område, og bevegelsen av puten kan klemme disse nerver forårsaker ekstreme smerter.

Oppgjørs Cases

I oppgjørs tilfeller fra hendelser som bilulykker, forsikringsselskaper ofte prøver å argumentere mot å betale for problemer knyttet til en herniated plate, sier det er en pre-eksisterende tilstand. Men hvis en pasient kan bevise symptomene er mye verre og har en effekt på hans daglige liv, er det en god sjanse for pre-eksisterende tilstand vil ikke være en stor faktor i forsikringsoppgjøret.

Helseforsikring

Helseforsikring er beryktet for å nekte påstander om herniated plate tester eller prosedyrer på grunn av pre-eksisterende forhold. Mange ganger aksept eller avslag avhenger av hvordan legen ord den påstanden, er betydningen behandlingen anses medisinsk nødvendig.

Komme Health Insurance

Hvis du prøver å kjøpe helseforsikring, vil en herniated plate definitivt bli betraktet som en pre-eksisterende tilstand. Det vil definitivt faktor i din premie og hva selskapet vil dekke.

Pre-eksisterende Prevelance

Mer enn 20 prosent av amerikanerne nektes helse dekning eller belastes høyere premie på grunn av pre-eksisterende forhold. Selskapene vil også tilby forsikringer som utelukker behandling av pre-eksisterende tilstand.

Utsatt for en herniated plate

I noen respekt, vi er alle utsatt for en herniated plate som vi blir eldre fordi platen blir mer rigid og musklene rundt det får vanligvis svakere. Du er også mer utsatt for en herniated disk hvis du gjør repeterende arbeid eller intens arbeidskraft som påvirker ryggen.