Digidexo.com

Hvordan velge riktig størrelse for en brystforstørrelse

Brystforstørrelse er en populær kirurgi utført på tusenvis av kvinner hvert år. Mens slutt kirurgen bør sjekkes for riktig dimensjonering, få en idé av passende størrelse vil bidra til å identifisere nøyaktig hvilken størrelse du vil bli etter operasjonen. Mange kvinner satt ut for å se ut som en modell i et magasin, eller har urealistiske forventninger til hva operasjonen vil gi. Naturtro implantater krever nøye dimensjonering av kirurgen og realistiske forventninger av pasienten.

Bruksanvisning

Mål brystene for bredde langs toppen av brystet langs lengden av brystmuskelen. Gjøre oppmerksom på denne målingen for dimensjonering.

Noter tiltaket fra brystvorten til bunnen press i brystet, som denne målingen vil påvirke måten bras vil passe på riktig måte.

Mål under brystene langs brystkassen for bandet ditt størrelse. Rund opp til nærmeste partall.

Trekk på huden i front av brystene for å teste tautness og elastisitet. Kun mindre implantater kan plasseres hos pasienter som har strammere hud. Unaturlig implantering skjer i brystene med altfor store implantater under huden som ikke strekker seg. Hud som lett strekker seg kan ta imot større implantater.

Ta dine målinger til en undertøy butikk som gir beslag, eller måle bras på stativet selv. Mål fra midten av koppen til bandet å gjøre rede for brystvorten til krøll måling du fikk, brystkasse måling for bandet størrelse, og måling bredden for cup størrelse.

Se på flere BH som er større enn denne størrelsen, men innenfor samme bandet størrelse. Prøve dem på for å få en idé om hvordan større størrelser vil se på deg, og slå seg ned på en fornuftig størrelse som ikke går utover din bryst bredde måling av mer enn 1 til 2 inches.

Ta den mest attraktive cup størrelse måling med deg til legen. Spør om alternativer for å få den størrelsen fra din brystforstørrelse prosedyre. Spør om muligheten for et implantat økende til den størrelsen, og sannsynligheten for naturtro implantater.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker bruker datagenererte bildebehandling for å få en idé om hvordan implantater vil se på kroppen sin. Plastiske kirurger motvirke disse typer programmer, som de ofte gir resultater som ikke gjenspeiler de faktiske resultatene av en brystforstørrelse.