Digidexo.com

Øvelser Uten Machines

Øvelser Uten Machines


Trening uten maskiner er mer praktisk og allsidig enn maskinavhengig treningsøkter. Maskiner pleier å jobbe en eneste muskel gruppe eller begrense brukeren til en form for mosjon. Sport, martial arts trening, aerobic sysler, kroppsvekt øvelser, og bruk av grunnleggende utstyr hvert tilby en langt mer variert program med mange ekstra fordeler. Alle innebærer bruk av flere muskelgrupper, teknikker som forbedrer balanse og koordinasjon, og effektivt trene hele kroppen.

Aerobic Fitness

Løping, turgåing, og svømming er tre av de mest effektive og populære metodene for å komme i form. De er billig, ikke krever mye utstyr eller planlegging, og kan praktiseres alene eller sammen med en partner eller gruppe. Nesten ingen instruksjon er nødvendig og hver øvelse bygger utholdenhet, styrke og kardiovaskulær fitness.

Sport

Flertallet av populære idretter krever ikke maskiner til å spille eller trene for, og de fleste krever lite eller ingen utstyr for deltakelse. Enten lek skjer med en gruppe venner eller som del av en organisert liga, gir idretten mulighet for felles trening og sosialt samspill, som kan hjelpe noen til å opprettholde et treningsprogram. Sport ofte kombinerer flere aspekter av fysisk kondisjon trening, fra hjerte-og aerobic fordelene ved å kjøre rundt en tennisbane til styrketrening av bryting en motstander.

Martial Arts

Kampsport jobbe hele kroppen gjennom et bredt spekter av styrke bygge og fleksibilitet bevegelser. Ferdigheter utvikles inkluderer balanse, kontroll, pusteteknikk og fokus. Disse øvelsene bygge vital energi kalles chi eller qi, noe som fører til generelle helse.

Kroppsvekt

Disse oppgaver bruke vekten av legemet for å presse muskler og utvikle styrke. Push ups, sit ups, knebøy, brette hopp, vegg sitter og lunges alle faller inn under denne kategorien. Velg flere oppgaver og utføre dem i tidsbestemt eller nummererte eksemplarer, gradvis økende tellingen som du blir bedre på det. Varier rutine for å holde musklene blir for vant til en rutine, og for å unngå overtrening.

Yoga inkorporerer asanas, som trener kroppen i strekk, balanse og koordinasjon sammen med styrke og utholdenhet.

Enkel Utstyr

Enkle stykker av grunnleggende utstyr kan være like effektiv som dyre maskiner for å oppnå generell fitness. Sammenlignet med en hjem gym maskin, frie vekter er lettere å manipulere, mer portable, og tilbyr muligheten til å fullføre et bredt spekter av oppgaver. De kan brukes i kombinasjon med andre treningsøkter - bære et par som du kjører for å øke vanskelighetsgraden, og når du tar en pause, snike i noen heiser.