Digidexo.com

Ekstreme dietter med lite kalorier

Helsepersonell anbefaler ikke ekstreme dietter med lite kalorier for å felle den pounds med mindre du har en kroppsmasseindeks over 30. Ifølge National Institutes of Health (NIH), de fleste lav-kalori diett involvere inntak av kommersielt produsert formler, overvåket av en lege, av overvektige mennesker i håp om å gå ned i vekt raskt. Men andre fortsatt begi seg inn på disse i håp om å få slank fort. Hvis du velger å forfølge en av disse diettene, følge noen konkrete retningslinjer for å sikre en trygg og effektiv vekt-tap programmet.

Svært lav Calorie Diets

For å bekjempe USAs stadig voksende fedme tall, leger nå anbefaler at overvektige personer gå på en svært lav-kalori diett (VLCD). Ifølge nettstedet medicinenet.com, "VLCDs, når det brukes under forsvarlig medisinsk tilsyn, effektivt produsere betydelig kortsiktig vekttap hos pasienter som er moderat til ekstremt overvektige." Pasientene bare spise 800 kalorier per dag og stå å miste ca 04:57 pounds per uke hvis de lider av moderat til alvorlig fedme. Vekttap over tre måneder i gjennomsnitt 44 pounds under disse dietter. Ifølge NIH, "Et slikt vekttap kan raskt forbedre fedme-relaterte sykdommer, blant annet diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol."

Ifølge NIH, kan slike Kosten beholde et vekttap på 5 prosent etter fire år, forutsatt at de fortsetter å spise et sunt kosthold og øve sunne fysiske vaner.

Betraktninger

Mens bruk av VCLDs har blitt et kjærkomment verktøy for å bekjempe fedmeepidemien over hele landet, har det sine ulemper. For eksempel, ikke engasjere seg i denne dietten hvis du er 50 eller eldre, medicinenet.com advarer, på grunn av sannsynligheten for utarmet lean body mass.

Hvis du velger å gjennomgå denne dietten, forberede deg for noen ubehagelige bivirkninger som tretthet, kvalme, forstoppelse, diaré eller til og med gallestein. Husk at som HIH rapporterer, kan VLCDs ikke føre til langsiktige resultater større enn de som produseres av mindre drastiske kostholdstiltak.

Crash dietter

Ikke forveksle VLCDs med krasje dietter --- ekstreme dietter med svært lite kalorier gjennomført uten medisinsk tilsyn. Denne type diett tar ikke ernæringsmessig balanse i betraktning, og kan utgjøre alvorlige farer til ditt hjerte, nyrer, lever og hjerne. Ifølge nettstedet Epigee.org, "Under strenge krasje dietter, er karbohydrater og kaloriinntaket så lav, at dine organer ikke kan få nok energi fra disse kildene. Som et resultat, dine organer begynner å brenne muskelvev for å få tilstrekkelige mengder av energi til å utføre viktige funksjoner. " Dette kan føre til lever- og nyresvikt, hjerteinfarkt og slag.