Digidexo.com

Hvordan Test Infant motoriske ferdigheter til å oppdage Cerebral Parese

Hvordan Test Infant motoriske ferdigheter til å oppdage Cerebral Parese


Som forelder, vil du observere mange ting om spedbarn i normal løpet av barnets utvikling. Normale spille og fôring aktiviteter, samt andre daglige funksjoner, alle gir muligheter til å overvåke motoriske ferdigheter utvikling. Unnlatelse av å komme opp i normal utviklingsmessige milepæler, eller forsinket oppnåelse av milepæler, kan hjelpe deg å oppdage en alvorlig nevrologisk lidelse som cerebral parese. Les videre for å lære hvordan du kan teste spedbarn motoriske ferdigheter til å oppdage cerebral parese.

Hvordan Test Infant motoriske ferdigheter til å oppdage Cerebral Parese

•  Spør barnelege for et diagram eller en rutetabell av normale utviklingsmessige milepæler og bruke det som en veiledning for å hjelpe deg å teste spedbarn motoriske ferdigheter. Dette kan hjelpe deg å oppdage eller utelukke cerebral parese.

Se etter tegn på at barnet ditt bruker bare én hånd eller én side av kroppen i løpet av de første 18 månedene. Dette kan hjelpe legen oppdage en form for cerebral parese kjent som hemiplegi.

Kontakt legen din umiddelbart hvis baby utstillinger siklende eller problemer med å svelge at ikke forklares med mindre infeksjoner, for eksempel en sår hals.

Monitor indikasjoner på hypotoni eller floppy baby syndrome, der barnet ditt viser dramatisk forsinkede motoriske ferdigheter og virker som en filledukke. Et spedbarn som viser dette syndromet bør testes ved hans barnelege for å påvise eller utelukke cerebral parese.

Test ditt barns evne til å bruke en knipetangs grep å ta og holde gjenstander som begynner på ca 10 måneder, og rapportere forsinkelser i oppnåelse av denne milepælen med barnelege.

Legg merke noen tegn på at barnet ditt er i konstant bevegelse i formåls og ukontrollerbare måter, og rapportere din observasjon til barnelege for en oppfølgingstest.

Begynn å overvåke ditt barns fremgang mot normal gange på ca 18 måneder, for noen indikasjon på at du har noe annet enn en sen Bloomer.

Note konsekvent tå gang hvis det viser seg å være mer enn en leken form for uttrykk når barnet ditt blir en dyktig rullator. Tå på tur hele tiden kan tyde på at barnet ditt har en mild form for cerebral parese.

Rapport til barnelege noen klar indikasjon på at ditt barns motoriske ferdigheter er tilbakegang.

Hint

  • En forelder test er ikke en diagnose, og bør ikke engang være en årsak til alvorlig bekymring med mindre det fører til en lege test av barnets motoriske ferdigheter og en formell diagnose av cerebral parese eller en annen lidelse.
  • Mindre forsinkelser i oppnåelse av spedbarn motoriske milepæler bør ikke være en årsak til unødig bekymring. Late bloomers ofte fange opp dramatisk, men bear ser før de gjør.