Digidexo.com

Hvordan eliminere Trigger Foods som forårsaker leddgikt Flare Ups

Hvordan eliminere Trigger Foods som forårsaker leddgikt Flare Ups


Noen dager kan våkne opp med leddgikt virke som for mye å bære. Du ønsker å ligge i sengen, gå tilbake til å sove og håper smertene dine er bare en dårlig drøm. De matvarer som du forbruker kan utløse leddgikt flare- ups, og noen leddgikt symptomer som smerte og begrenset utvalg av bevegelse kan reduseres med vektkontroll. Her er noen måter å eliminere utløse mat som forårsaker leddgikt flare-ups.

Bruksanvisning

Velg sunn mat å spise, redusere kaloriinntaket og forbruker en godt balansert kosthold. Prøv å spise fisk som inneholder omega 3 fettsyrer, som laks. Spiser også et utvalg av frukt, grønnsaker og helkorn.

Tren regelmessig og hold deg i form til å redusere alvorlighetsgraden av slitasjegikt. En daglig tur med hunden rundt kvartalet kan hjelpe deg å føle deg bedre. Overvekt legger unødvendig stress på leddene og forårsaker smerter kjent som artralgi.

Unngå mat høy i puriner (nitrogenholdig substans) som bacon, orgel kjøtt, ansjos, sardiner og kalkun hvis du har urinsyregikt. Alkohol, sukkerholdige drikker, hvete, rug og bygg kan føre til reaktiv artritt.

Unngå brød og kaker som inneholder høyraffinerte enkle karbohydrater. Lytt til kroppen din. Hvis du føler deg verre etter å ha spist visse matvarer unngå dem.

Prøv å unngå melkeprodukter i noen uker og se om du føler deg bedre. Melk forårsaker flare-ups i revmatoid artritt for én prosent av befolkningen.

Meet med en registrert kostholdsekspert for å få råd om nødvendig og planlegge regelmessige legekontroller. Diskutere eventuelle kosttilskudd du kan bruke sammen med legen din.

Styrke systemet ditt og gjenoppbygge skadet brusk ved å bruke kosttilskudd. Noen brukte kosttilskudd for leddgikt lidende er vitamin C, MSM, fytokjemikalier, antioksidanter, glukosamin, chondroitin og kalium.

Hint

  • Artritt er brukt for å beskrive over 100 medisinske tilstander.
  • Å finne hjelp for leddgikt må du vite hvilken type du har.
  • Alle typer leddgikt påvirker leddene i kroppen din.
  • Artrose og senebetennelse forårsake lokale reaksjoner.
  • Systemisk lupus erythematosus, skleroderma og reumatoid virkning av flere ledd.
  • Symptomer inkluderer betennelse, leddstivhet, smerte og hevelse.
  • Se legen din med en gang hvis leddgikt forårsaker feber, sirkulasjonsproblemer, hovne kjertler, anemi, tretthet eller vekttap.