Digidexo.com

South African Herbal Fever Cure

Mange forskjellige kulturer i verden har vært kjent for å bruke tradisjonelle medisiner for herding av vanlige sykdommer. Landene i Asia, Latin-Amerika og Afrika har brukt tradisjonelle løsninger for hundrevis og tusenvis av år for grunnleggende helsebehov og 80 prosent av befolkningen i afrikanske land bruker tradisjonelle medisiner. Den grunnleggende behandling for høy feber i 60 prosent av barna, særlig i Ghana, Nigeria, Mali og Zambia, er med bruk av urtemedisin hjemme.

Djevelens Claw

Djevelens Claw er den sekundære roten av harpagophytum procumbens. Det er en afrikansk urt innfødte til sørvest afrikanske ørkenen regionene og brukes til å behandle en rekke sykdommer som magebesvær, feber, revmatiske smerter og fødselssmerter.

Rue / Wynruit

Rue er en flerårig plante, og i Sør-Afrika, er rue avkok et populært middel for behandling av skarlagensfeber og tyfoidfeber. Juice fra rue blad er også brukt for behandling av kramper og epilepsi hos barn.

Valerian

Valerian er en innfødt urt av Sør-Afrika, Europa og deler av Asia. Det er ansett som en erstatning for Tylenol og dermed et middel for feber. Det lindrer også stressrelatert angst, menstruasjons og magekramper, søvnløshet og migrene. Den er tilgjengelig i skjær, te og pilleform.

African Wormwood

Også kjent som Artemisia Afra, dette er en tradisjonell urtemedisin i Sør-Afrika som brukes for sin avslappende og painkilling kvaliteter. Den brukes til å behandle en rekke plager som hoste, forkjølelse, influensa, hodepine, feber, kolikk, øreverk og malaria. Urten er tilgjengelig for bruk i en rekke former, inkludert kroppsvaskinger, lotions og te.

Imphahla

Imphahla er en eviggrønn busk busk som ser ut som julen kristtorn. Den brukes ved koking bladene og barken i vann for å lage et avkok som deretter kan enten tas som en injeksjon, klyster, eller drukket i små mengder tre ganger om dagen for å lindre hoste og feber.