Digidexo.com

Hvordan forbedre en tett nese

En tett nese eller tett nese på grunn av en forkjølelse eller annen infeksjon kan somle i flere dager eller uker, og påvirke din evne til å puste. Men heldigvis, det er raske teknikker for å kvitte seg med en tett nese og gjenopprette puste. Du kan kjempe tett nese med medisiner, eller ansette hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Bli kvitt lunger med en decongestant. Medisiner er tilgjengelige for å fremme rennende og avlaste en tett nese. Besøk din lokale stoffet butikken og velge en kald, allergi eller sinus medisiner som har en slimhinneavsvellende. Saltvann nesespray er også effektive virkemidler. Ta som anvist.

Bruk en kjølig tåke luftfukter. Øke fuktighet i hjemmet ditt med en kjølig tåke luftfukter. Tørr luft kan utløse tett nese, mens en luftfukter kan fremme nasal utflod.

Påfør damp gni. Påfør en medisinert damp gni til brystet for å lindre nasal og brystet lunger.

Tynne slim med vann. En oppbygging av slim bidrar til tett nese eller tett nese. Øk inntaket av væske for å løsne eller tynne slim og oppmuntre drenering. Drikke åtte glass vann, eller forbruke koffeinfri te eller kyllingbuljong.

Ta vitamin C. Bli kvitt en forkjølelse eller infeksjon raskt ved å øke inntaket av vitamin C. Drikk rikelig med appelsinjuice eller ta kosttilskudd for å forbedre immunforsvaret.

Sitt i en dampende rom. Slapp av i en badstue, eller ta en varm dusj for å bidra til å åpne din nasal passasje og avlaste en tett nese. Den varme og damp fra en varm klut plassert over ansiktet kan også forbedre nesetetthet.