Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Wolff-Parkinson Hvit syndrom

Hvordan diagnostisere Wolff-Parkinson Hvit syndrom


Elektriske signaler beveger seg gjennom hjertet og forårsake hjerteslag. I en normal hjerte er det en vei. Personer med Wolff-Parkinson Hvit syndrom har et ekstra ledende sti. Denne ekstra sti kan forårsake unormal hjerterytme. Noen mennesker er ikke symptomatisk, kan andre personer har symptomer og trenger behandling. Det er viktig å få en riktig diagnose og lære behandlingstilbud.

Hvordan diagnostisere Wolff-Parkinson Hvit syndrom

1 spot symptomer. En racing pulsen er de vanligste symptomene på Wolff-Parkinson Hvit syndrom. Andre symptomer inkluderer, svimmelhet, hjertebank, angst og kortpustethet.

Se en elektrofysiolog. Hun er en kardiolog som spesialiserer seg på lidelser som er knyttet til den elektriske aktiviteten i hjertet. Få en henvisning fra din fastlege eller kardiolog.

Har du en EKG. Din lege vil bestille denne ikke-invasiv test for å få en lesning av ditt hjerte rytme.

Bruk en Holter monitor. Du må bære denne bærbar enhet for 24-48 timer å overvåke hjerter aktivitet.

gjennomgå en stresstest. En tekniker vil koble deg opp til en hjertemonitor mens du går eller jogge på en tredemølle. Dette vil hjelpe legen avgjøre om anstrengelse spiller en rolle i dine arytmier.

Få en ekkokardiogram. En tekniker vil bruke en håndholdt enhet over hjertet som er i stand til å produsere bilder av hjertet fra lydbølger. Legen din vil vurdere ekkokardiogram og se etter strukturelle misdannelser.

Hint

  • Husk det kan være nødvendig å gjennomgå flere medisinske tester for å bekrefte en korrekt diagnose. Mange hjertesykdommer forårsake arytmier.
  • Ikke nøl med å se en lege hvis du opplever arytmier. Andre medisinske tilstander, som kan være mer alvorlige, må utelukkes.
  • Vær oppmerksom på noen mennesker med Wolff-Parkinson Hvit syndrom har en liten risiko for plutselig hjertedød. Legen din vil vurdere dine tester og symptomer for å avgjøre om du er i faresonen.