Digidexo.com

Årsaker til Venstre skulder smerter

Utstrålende Shoulder Pain

Smerter i venstre skulder kan være forårsaket av urelaterte medisinske problemer som stammer fra et hjerteinfarkt, I disse tilfellene reiser smerten fra hjertet, gjennom brystet og langs nerver til venstre skulder. Høyre skulder smerter er mer sannsynlig et resultat av urelaterte lever- eller galleblæresykdom, men kan oppstå i venstre skulder også. Venstre skulder smerter kan også være et resultat av en urelatert nakkeskade eller sykdom. Disse spørsmålene vil bli styrt av en helsepersonell når utgangspunktet diagnostisere mulige årsaker til venstre skuldersmerter.

Betennelse

En rekke kroniske inflammatoriske tilstander kan forårsake smerter i venstre skulder. Bursitt er betennelse i skulderen sin bursa, en smørvæskefylt sekk som begrenser rubbing, friksjon og irritasjon mellom skulder bein og sener. Tendinitis er forårsaket av betennelse i sener fester skuldermusklene til en av tre bein i skulderen. Disse forhold kan være et resultat av en tilstand som for eksempel kronisk artritt, kronisk repeterende bevegelser eller skade. Smerten vil skje hver gang du beveger venstre skulder når en av disse betingelsene er til stede.

Forvridning

En skulder forvridning oppstår når ballen formet hode av armen din, er humerus bein fjernet fra skulderen. Det oppstår vanligvis som følge av en idrettsskade eller et fall. Med forvridning, det er skade på leddbånd som forbinder skulderblad til kragebeinet. Begge typer relaterte skader forårsaker smerte når du prøver å løfte den berørte armen. Hvis venstre ubehandlet, vil denne tilstanden føre til begrenset utvalg av bevegelse.

Rotator Cuff Injury

Rotator cuff, som består av et nettverk av flere sener og muskler rundt toppen av humerus, holder humerus på plass og er det som gjør at du kan løfte og rotere armen samt komme over hodet. Skade på rotator cuff er ikke bare smertefullt, men det kan svekke skuldermusklene og begrense skulderfunksjon nødvendig for å utføre disse handlingene. Rotatorkuffskader kan oppstå som et resultat av en enkelt traumatisk skade, slitasje med aldring, eller repetitive bevegelser over hodet fra å delta i idretter som tennis, baseball, vektløfting og roing.