Digidexo.com

Argumenter for og imot av Rasjonering Water

Argumenter for og imot av Rasjonering Water


Vann rasjonering er det lov å begrense vannforbruket til en bestemt, vanligvis lavere enn gjennomsnittet, beløp. Obligatorisk vann rasjonering er vanligvis et resultat av mangel på vann og krever bare utendørs vannrasjonering med mindre situasjonen er alvorlig nok til å rettferdig innendørs vannrasjonering. Vann rasjonering kan også være frivillig. Noen gjør det for å hjelpe miljøet, lokalsamfunn og lavere vann regninger.

Utendørs vannrasjonering Pros

Rasjonering utendørs vannbruk bidrar begrense belastningen på lokalsamfunn under vannmangel. I sin tur, også reduserer det vann regninger for folk som rasjon riktig og vanligvis bruker mer vann. Riktig vannrasjonering hjelper innbyggere til å bli klar over utendørs vannforbruk. Denne bevisstheten kan føre til reparasjoner i slanger, utendørs kraner, bassenger og boblebad som kan ha blitt forårsaket overflødig vann bruk. Beboere som må rasjonere utendørs vannbruk kan selv gjøre en vane av å unngå sløsing atferd, selv når det er ingen mangel på vann.

Utendørs Water Rasjonering Cons

Rasjonering vann utendørs og samtidig opprettholde en grønn plen, kan ren innkjørsel og ren bil være utfordrende. Plen vanning vaner må endres, for eksempel vanning om natten eller tidlig om morgenen i stedet for i løpet av dagen for å begrense fordamping. Vaner som vaske innkjørsler kan måtte vike for mer konservative vaner, som å feie eller blåser. Bilvask blir nødt til å være begrenset eller begrenset til bilvask som bruker resirkulert vann.

Innendørs vannrasjonering Pros

Innendørs vannrasjonering består vanligvis av kortere dusjer, ingen bad, miljøvennlige hvitevarer, bruker mindre rennende vann og gjenbruk av vann når det er mulig. Alt dette kan redusere en vannregningen betraktelig. Kortere dusjer kan bety sunnere hud, som lange, varme dusjer fører til tørr hud. Innendørs vann rasjonering vaner, som å skylle grønnsaker i potter av vann i stedet for under springen og samle vann i bøtter mens i dusjen for hagearbeid hjelper miljøet sterkt.

Indoor Water Rasjonering Cons

Innendørs vannrasjonering føles som mye arbeid når du utvikler vaner. Huske å slå av rennende vann når du pusser tennene, vaske og vaske grønnsaker kan ta tid. Bryte vaner er utfordrende. Mange mennesker liker lang dusj. Videre stenge av vannet mens du skumme og deretter slå den på igjen for å skylle kan være en plage og ubehagelig. Vannet er kanskje ikke den ideelle temperaturen når du slår den på igjen.