Digidexo.com

Den beste dietten for et anfall lidelse

Anfall lidelse er et begrep som brukes for å beskrive unormale utslipp av elektrisk energi i hjernen som midlertidig forstyrre normale hjernefunksjoner. Disse utslippene har en rekke mulige årsaker, inkludert epilepsi, midlertidige forhold som metabolske ubalanser og legemiddeltoksisitet eller tilbaketrekning, og ettervirkningene av en svulst eller hjerneslag. I tilfeller hvor anfallene er forårsaket av epilepsi, kan kosttilskudd valg bidra til å redusere eller hindre utbruddet av symptomene.

Ketogen diett

Hvis barnet ditt lider av epilepsi, er den beste kosten alternativet for kontroll av symptomer sannsynligvis en høy-fett, lav-karbohydrat tilnærming kalt ketogen diett. Målet med denne dietten er å oppmuntre ditt barns kroppen til å brenne fett for energi i stedet for karbohydrater, som forsyner kroppen med glukose. Selv om forskerne ennå ikke forstår hvorfor, tvinger dette skiftet i barnets energiforsyning kan redusere eller forebygge forekomsten av anfall. Ifølge Epilepsy Foundation, en tredjedel av barn som strengt følge en ketogen diett opplever en betydelig nedgang i antall beslag. En annen en tredjedel av barna opplever et dramatisk fall i sine anfall, eller slutte å oppleve anfall helt.

For at barnet ditt til å dra nytte av en ketogen diett, må du behandle det så seriøst som du ville brukt en reseptbelagte medisiner. Av denne grunn er kostholdet vanligvis utføres med en lege tett oppfølging og råd. I begynnelsen av dietten, vil barnet gjennomgå en 24-timers faste perioden som tvinger ham til å bruke opp alt av glukose i kroppen og begynne å brenne fett for energi. Når dette fettforbrennende tilstand er oppnådd, er det opprettholdes ved å opprette en daglig diett der 80 prosent av ditt barns kaloriene kommer fra fett. De resterende 20 prosent av kalorier vil komme fra proteiner og karbohydrater.

The Mayo Clinic har skapt en prøve ketogen diett for et barn med et daglig inntak på 2000 kalorier. Det inkluderer 9 ss. av smør eller olje, 6 oz. av tunge kremfløte, 3 oz. av kjøtt og 3 oz. av grønnsaker. Barnets lege kan forskrive et lignende program, eller en endret versjon tilpasset barnets vekt, kjønn og alder. Vanligvis vil ditt barns tilgang til frukt, korn eller de fleste former for meieriprodukter bli sterkt begrenset.

Potensielle Diet bivirkninger

Spise en ketogen diett bærer risiko som kan være så alvorlig som de som finnes ved bruk av medisiner. Potensielle risikoer inkluderer forstoppelse, dehydrering, forsinket vekst, urinsyre oppbygging og utvikling av gallestein eller nyrestein. Du kan bidra til å unngå disse symptomene ved videresending eventuelle endringer i barnets tilstand til legen sin så snart de oppstår.

Ekstra Betraktninger

Vanligvis vil barnet fortsette å ta epilepsi medisiner mens du er på en ketogen diett. Hvis dietten er effektiv, kan senkes hans medisinering mengder på enkelte punkt. Hvis barnet ditt blir anfallsfrie, kan kostholdet bli avviklet.

Voksne med epilepsi kan også spise en ketogen diett, eller følge en lav-karbohydrat tilnærming som det finnes i Atkins dietten. Konsultere legen din for mer informasjon om disse kosttilskudd alternativer.