Digidexo.com

Hvordan rense Tourmaline

Hvordan rense Tourmaline


Turmalin er en stein som er fascinerende å gullsmeder, forskere og metafysikere likt. Den kommer i en regnbue av farger, inkludert rødt, blått, grønt, brunt, svart, transparent og selv bi-farge. Ved oppvarming og deretter avkjølt, tar tourmaline på en elektrisk ladning og begynner å svinge. Metafysisk, den brukes til å forbedre synske evner, nøytralisere negativ energi, øke tilliten, fjerne sorg eller frykt, og behandle fysiske plager som leddgikt, blodforgiftning og hjertesykdommer. Hvis du planlegger å bruke tourmaline i meditasjon eller for sine metafysiske helbredende egenskaper, må du rense den regelmessig for å gjenopprette sin energi.

Bruksanvisning

•  Plasser tourmaline i et fat med vann. Du kan bruke fersk eller salt vann, men bruk havsalt hvis du bestemmer deg for å suge din krystall i saltvann. Bløtkrystall over natten for en grundig rens. For en rask økning av energi, holder tourmaline under kaldt, rennende vann i flere minutter.

Bade din tourmaline i lys av fullmånen. Plassere den utenfor om natten der det er utsatt for direkte måneskinn. La den stå ute hele natten.

Bury tourmaline krystall i jorden i minst 24 timer for å gjenopprette sin energi. Markere stedet der du begravde det slik at du kan finne den igjen.

Smudge din tourmaline krystall med salvie eller sedertre røkelse. For å gjøre dette, vinke krystallen gjennom røyken flere ganger.

Plasser tourmaline krystall på toppen av en kvarts eller ametyst krystall seng i 24 timer. Energien fra det krystall klyngen vil bidra lade tourmaline.

Tips og advarsler

  • Du trenger ikke å fullføre hvert trinn oppført ovenfor for å rense krystall. En enkelt skritt av gangen vil fungere, men du bør prøve hvert trinn minst en gang å se hvilken som fungerer best for din individuelle tourmaline krystall.
  • Ikke plasser din krystall i sollys i lengre perioder. Enkelte krystaller er følsomme for sollys og vil miste sin farge.