Digidexo.com

Hvordan behandle papulopustuløs Rosacea

Papulopustuløs rosacea er preget av rødhet og små, pus-fylt kviser i ansiktet. Det er en kronisk tilstand som følger en syklus av fakkel-ups etterfulgt av perioder når symptomene er ikke så alvorlig. Behandling er nødvendig for å holde rosacea blir verre. Foreløpig er ingen kur tilgjengelig og behandlinger som mål å kontrollere utbrudd. Visse egenomsorg forslag er også gunstig for å behandle denne tilstanden. The Mayo Clinic og alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil tilby forslag til behandling papulopustular rosacea.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om tilgjengelige medisiner. De tar sikte på å lindre betennelser som utløser rødhet og humper. Du kan få aktuelle medisiner som tretinoin, benzoylperoksid eller azelainsyre. Antibiotika og Accutane er også vanlige behandlinger. Roaccutane er vanligvis forbeholdt alvorlige tilfeller som ikke har respondert på andre behandlinger. Ta alle medisiner nøyaktig som anvist, og så lenge legen din anbefaler. Lengden på behandlingen vil avhenge av alvorlighetsgraden av din tilstand. Du vil sannsynligvis merke bedring om en til to måneder etter at du startet medisinering.

Akt legens råd om produkter til personlig pleie. Han vil fortelle deg hvilke typer produkter og ingredienser som er aktuelle for din tilstand og hva de du bør unngå. Felles irritanter inkluderer alkohol og dufter. Bruk vannbasert, oljefrie hudpleieprodukter.

Beskytt ansiktet fra utsiden elementer. Bruk solkrem med minimum solfaktor 15 daglig og beskytte ansiktet med et skjerf når det er kaldt.

unngå å bli overopphetet og ikke drikker alkohol; både vil utløse eller forverre rødhet.

Combat betennelse gjennom kostholdet ditt. Dr. Andrew Weil anbefaler en anti-inflammatorisk kosthold for alle som arbeider med forhold som utløses eller forverres av betennelse, inkludert rosacea. Kutte ned på hvitt mel matvarer, sukker, kjøtt, meieriprodukter og noe med delvis hydrogenert olje oppført som en ingrediens. Øke forbruket av kaldt vann fisk, nøtter, frø, frukt, grønnsaker, bønner og helkorn.

Lær å identifisere triggere. Du kan finne visse ting bidra til rosacea eller forverre den. Det kan være spesielle matvarer, overdrevent stress eller en rekke faktorer. Betalende oppmerksomhet til disse tingene kan hjelpe deg med å administrere din tilstand.