Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på en balansert diett

Hvordan å miste vekt på en balansert diett


Å vinne Ardenneroffensiven er vanskelig, særlig ettersom vi blir eldre. Selv om du spiser et sunt kosthold og drive regelmessig mosjon, som ikke automatisk oversette til vekttap. Å miste vekt på en balansert diett betyr fokus på porsjonsstørrelser, livsstilsendringer og fitness. Unngå å prøve å gå ned i vekt for fort. Raskt vekttap tendens til å være mer av en kortsiktig løsning. I stedet gjør endringer som er nyttig på lang sikt.

Bruksanvisning

•  Spis begrensede mengder behandlet sukker. Sukker som finnes i godteri, kjeks og kaker kan avspore vekttap innsats. For å gå ned i vekt på en balansert kosthold, spise disse typer matvarer med måte.

Drikk minst åtte glass vann hver dag. Når kroppen ikke er riktig hydrert, nyrene kompensere ved å holde på vann, noe som fører til oppblåsthet og vannretensjon. Drikkevann kan også hjelpe deg til å føle full, noe som reduserer overspising.

Tygg maten sakte. Spise sakte resulterer ofte i å spise en redusert mengde mat. Hvis du ulv ned middag, vil du ikke føle deg full før du starter på en annen del. Nyt det, og måle hvor full du er før du spiser noe mer mat.

Spis bare komplekse karbohydrater. Enkle karbohydrater som hvitt pasta og hvitt brød, inneholder mer fiber. De holder deg full mye lenger. Eksempler på komplekse karbohydrater inkluderer søte poteter, brun ris og bygg.

Hint

  • Supplere kostholdet ditt ved å ta en multivitamin hver dag.