Digidexo.com

Hva er Wild Yam Cream brukes til?

På 1960-tallet ble meksikanske wild yam brukes til kjemisk produsere progesteron, og dette har ført til den misforståelse at wild yam inneholder bio-identiske hormoner. Nå finnes det en rekke av vill yam kremer som selges på markedet for behandling av mange av de symptomer forbundet med menopause. Fordi konvertering av wild yam progesteron fant sted i laboratoriet, er det ingen garanti for at menneskekroppen har samme mulighet. Men det stopper ikke kvinner fra å kjøpe denne kremen og bruker den for lindring av sine overgangsalder symptomer.

Menopause symptomer

Menopause symptomer som wild yam krem ​​er ment å avlaste er mange. Hot blinker, migrene, kramper, søvnløshet og vaginal tørrhet er bare noen av de forholdene denne "naturlig progesteron" krem ​​er påstått å lindre. For kvinner som har opplevd de negative bivirkninger av hormonbehandling (HRT), mens behandling av menopause symptomer, er mangelen på disse bivirkningene meg et mirakel.

Erstatter negative HRT bivirkninger

Problemene knyttet til den tradisjonelle menopause behandling av hormonsubstitusjonsbehandling (HTR) er i mange tilfeller livstruende. 2002 juli utgaven av Journal of American Medical Association rapporterte funnene i en åtte år lang studie på HRT. Studien ble avbrutt tidlig på grunn av farene for deltakerne. Mens forekomst av tykktarmskreft og hoftebrudd reduseres betraktelig, økte risikoen for brystkreft, hjerteinfarkt, hjerneslag og blodpropp alarmerende.

Usage

Tilhengere av wild yam krem ​​anbefaler liberalt glatting kremen inn i huden på magen, innsiden av lårene, brystene og armene. Fordi kremen er fuktighetsgivende, bør du også bruke den til ansikt, nakke og øvre del av brystet. Kremen er absorbert direkte inn i blodbanen sammen med "naturlig progesteron" kroppen din trenger.

Andre fordeler

Avhengig av hvilke tilhengere av wild yam krem ​​du lytter til, gir kremen lettelse for en rekke forhold. Det er ment å avlaste generell betennelse, sciatic nerve smerter og søvnløshet. Det er også et krampeløsende, noe som er fordelaktig for å tilveiebringe lindring av menstruasjonssmerter og graviditet-assosiert kvalme.

Forsiktighetsregler

Selv om vitenskapen ikke har verifisert effektiviteten av wild yam krem, det er mye empiri å støtte bruken i overgangsalder. Derfor, hvis du er ute etter en naturlig måte å behandle symptomer på overgangsalder, er det ingen bevis for skadelige bivirkninger. Men hvis du tar prevensjon, inneholder wild yam disgenin, som kan reagere med østriol i noen prevensjon, slik at det å være ineffektiv.