Digidexo.com

Ikke farmakologisk behandling for overgangsalder symptomer

Menopause er en naturlig prosess i en kvinnes liv når eggstokkene gradvis slutter å produsere hormoner som ber hennes månedlige menstruasjonssyklus. Mens en kvinne kan oppleve menopause og symptomene som forut for det når som helst mellom 30 og 60, er gjennomsnittsalderen 51. Medisiner er indisert for noen kvinner om de har symptomer be en lege besøk, men andre kvinner kan finne lindring i ikke-farmakologiske behandlinger.

Natural Hormone Replacement

Som en kvinnes produksjon av østrogen og progesteron avtar, kan hun lider av perimenopausal symptomer før overgangsalderen er fullført. Hormonbehandling (HRT) i form av planter og urter kan gi lindring for noen kvinner. Det finnes en rekke urter som vanligvis brukes til å behandle hetetokter, nattesvette, rask hjerterytme og andre symptomer en kvinne kan oppleve.

Blant de plantene som kan være til nytte er klaseormedrue, kamille te, chickweed, løvetann, elderflower, dong quai, salvie, linfrø og ginkgo biloba. Den meksikanske yam Anlegget produserer en østrogen stoff som det finnes i menneskekroppen. Rødkløver, soya bønner og Saint John Surt kan også redusere symptomene hos noen kvinner.

Vitaminer / kosttilskudd

I tillegg til urte-behandlinger, vitaminer og kosttilskudd kan lette symptomer på overgangsalder. Vitamin B6 kan redusere ømme bryster og vitamin D kan bistå i kalsium absorpsjon, en felles interesse for å beskytte benhelse etter overgangsalderen. Vitamin E kan hjelpe til med stabilisering østrogen.
Mer bein bygningen assistanse kan komme fra Vitamin K og magnesium og sink kan hjelpe opptaket av andre næringsstoffer som gjør vitaminer og kosttilskudd mer effektive i behandling av symptomer på overgangsalder.

Andre behandlinger

Endringer i livsstil som inkluderer regelmessig mosjon og opprettholde en fornuftig vekt kan lindre noen menopausal issues.Yoga eller meditasjon kan også redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Andre alternative behandlinger inkluderer hypnose, akupunktur, homeopati, orientalsk medisin og naturmedisin.