Digidexo.com

Tegn og symptomer på en mutter allergi i Kids

Tegn og symptomer på en mutter allergi i Kids


Tre nøtter (cashewnøtter, valnøtter, pekannøtter, og enhver annen nøtt som vokser på et tre) og peanøtter, som faktisk belgfrukter i samme familie som linser og erter, kan føre til potensielt dødelige allergier hos barn med overfølsomhet for dem. Er din lille peanut ett av barna som må unngå alle spor av disse alvorlige allergi triggere? Lær å gjenkjenne tegn og symptomer på en peanøtt eller tre nøtteallergi og justere ditt barns kosthold tilsvarende.

Mechanism

Barnets kropp, når det oppdages et allergen, histaminer utgivelser i blodet hans. Disse histaminer er det som forårsaker allergi tegn og symptomer. Når et barn med allergi er utsatt for en peanøtt eller tre mutteren, vil du vanligvis merke en reaksjon i løpet av minutter; reaksjonen kan vare opptil en dag. I sjeldne tilfeller kan den allergiske reaksjonen dukker opp etter to til fire timer. Hvis barnet ditt er allergisk mot peanøtter og tre nøtter, er enda et minutt mengde av en av disse stoffene nok til å utløse allergisk reaksjon.

Puste Symptomer

Tungpustethet eller problemer med å puste kan oppstå i en allergisk barn som har vært utsatt for en peanøtt eller tre mutter.

Hudsymptomer

Eksem, elveblest, hevelse, eller kløe - spesielt rundt munnen, som det ofte er poenget med eksponering for mutteren - forteller historien om en allergisk reaksjon hos et barn.

Andre symptomer

I tillegg til huden eller puste symptomer, kan en allergisk barn som har vært utsatt for en mutter oppleve magesmerter, kvalme, diaré, oppkast eller en rask hjerterytme.

Anafylaktiske reaksjoner

Et barn med en alvorlig nøtteallergi løper risikoen for anafylaktisk sjokk, som ofte skjer umiddelbart etter eksponering og kan bli alvorlige raskt. Anafylaksi fører halsen og munnen til å hovne opp, lukking av luftveiene, og det kan senke blodtrykket dramatisk.

Behandling og forebygging

Når du gjenkjenne tegn og symptomer på en mutter allergi, handle raskt. Unn anafylaktisk sjokk med adrenalin (mange alvorlig allergiske barn vil bære denne injeksjon med dem hele tiden). Arbeid med ditt barns skole og omsorgspersoner til å eliminere eksponering for nøtter. Pakke ditt barns lunsj selv med bare trygge matvarer. Les alle ingredienser i matvarer, så mange elementer inneholde skjulte nøtter eller fremstilles i fabrikker som også produserer mat som inneholder nøtter.