Digidexo.com

Hvordan å holde føttene Fra Hevelse på en tur

Du har sikkert tatt en lang flytur eller satt i bilen i flere timer og erfarne hovne føtter og ankler. Når du er på farten, kroppen naturlig motvirker tyngdekraften og gjør at blodet tilbake til hjertet ditt. Når du sitter i en lengre periode, væsker dra sørover og surround vev i bena og føttene, forårsaker hevelse. Heldigvis er det mulig å minimere denne tilstanden når du er ute av stand til å bevege seg fritt.

Hvordan å holde føttene Fra Hevelse på en tur

Hvis du flyr, stå opp og gå lengden på flyet hver time. Dette vil få blodet flyter og anklene bør begynne å gå tilbake til det normale. Hvis du kjører eller ridning i en bil, stoppe noen få timer for å komme seg ut og bevege seg rundt.

Gjør flysetet øvelser hvis får opp er rett og slett for mye av en problemfri. Peke tærne, deretter flytte føttene frem og tilbake mens du beveger ankelen i en sirkelbevegelse. Sjekk også in-flight magasin for foreslåtte øvelser som du kan gjøre mens du sitter.

Drikk rikelig med vann. Unngå dehydrering fordi det fører blodet ditt til å bli tykk og det begrenser dine blodkar, hemmer blodstrømmen til hjertet ditt. De fleste væsker er greit så lenge du unngå koffeinholdige eller alkoholholdige drikker, som øker dehydrering.

Bruk kompresjonsstrømper. Disse strømpene utøve en god del press på føttene og anklene, men trykket gradvis minsker som de beveger seg opp beinet. Ved å gjøre dette, de presser en viss mengde blod opp kroppen din, og dermed fjerne noe av hevelse i anklene. Kompresjonsstrømper er ikke bare for eldre mennesker lenger, og de kommer i ulike farger og stiler.

Hint

  • Hvis hovne ankler er en hyppig forekomst, snakk med legen din fordi du kan være å utvikle et mer alvorlig problem. Blodpropper kan dannes i musklene i leggen eller låret og kan forårsake et hjerteinfarkt.