Digidexo.com

Hvordan slutte å røyke med Resept

Hvordan slutte å røyke med Resept


Når du er klar til å slutte å røyke, men trenger hjelp til er det en rekke alternativer for deg å velge fra. Reseptbelagte medisiner er en av de alternativene som ofte har vist seg effektive. Mange mennesker slå til resepter for å slutte å røyke når andre metoder har mislyktes.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med legen din for å diskutere å ta en reseptbelagte medisiner for å hjelpe deg å slutte å røyke. De fleste medisinske fagfolk vil være glad du valgte å be dem om hjelp og vil ha mye informasjon for deg. Legen din kan gi deg råd om å velge den beste resepten for å hjelpe deg å slutte å røyke, og kan veilede deg i prosessen.

Tenk ikke-nikotin resepter for å hjelpe deg å slutte å røyke, spesielt hvis patcher eller nikotintyggegummi ikke har hjulpet deg. Disse reseptene hjelpe deg å slutte ved å blokkere nikotin reseptorer i hjernen din. Zyban er en nikotin-fri middel for å redusere dine nikotin suget. Chantix fokuserer på å blokkere gleden opplevd fra røyking. Diskutere disse resepter, og som kan være bedre for deg, med legen din.

Få en avtale med en rådgiver som spesialiserer seg i avhengighet. Møte med rådgiveren en gang i uken for å diskutere din fremgang, downfalls, motgangen og følelser om å slutte å røyke med resepter. Dette kan hjelpe deg å arbeide gjennom de emosjonelle og atferdsmessige aspekter ved å slutte.

Bli med i en støttegruppe viet til røykeavvenning. Ring ditt lokale sykehus for å se om de har en akseptere nye medlemmer. Hvis de ikke gjør det, bør de være i stand til å henvise deg til en i ditt område. En støttegruppe for røykere som prøver å stoppe kan hjelpe deg å se at du ikke er alene. Del med gruppen som du bruker resepter for å bryte vanen, og snakke med andre å gjøre det samme.

Få støtte fra familien din. Du trenger deres hjelp og veiledning. Gjør hjemmet ditt et røykfritt område fremover. Spør noen du stoler på til å være din støtte buddy under stop-smoking forsøke. Denne personen skal være en som er tilgjengelig for å møte sammen eller gå for kaffe eller lunsj hvis du føler deg stresset. Den ideelle personen er noen som har sluttet å røyke eller en som aldri har røykt.

Tips og advarsler

  • Hvis du slip opp, bare komme tilbake på sporet raskt og holde det gående. Vær tålmodig.