Digidexo.com

Hvordan å stoppe folk fra å trykker på knappene

Hvordan å stoppe folk fra å trykker på knappene


Folk kan presse knappene - alle fra medarbeider som vanligvis bruker og forlater arbeidsplassen i en rot til den relative som konsekvent gjør ufølsomme kommentarer om hvordan du velger å leve livet ditt. Når du reagerer på en emosjonell måte til folks hensynsløs atferd, kan du miste din evne til effektivt å håndtere situasjonen. Ennå, kan du lære teknikker for å holde kontroll og stoppe folk fra å trykker på knappene.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over ting som folk som presser knappene. Å være klar over hva som utløser negative følelser vil hjelpe deg å stoppe folk fra å få det beste av deg.

Forbered deg på forhånd slik at du kan holde fra å bli opprørt, hvis du planlegger en interaksjon med noen som vanligvis skyver knappene. Tenk om årsaken til hvorfor persons handlinger eller ord uroe deg. Spør deg selv om det er virkelig verdt det å bli opprørt. Prøv å tenke på situasjonen på en annen måte som vil være mindre opprivende. Visualisere situasjonen og forestill deg selv bor rolig, uansett hva.

Ta et dypt pust og telle baklengs til 10 stille eller gjenta en stille mantra i hodet ditt, for eksempel "Jeg vil holde deg rolig" eller "Jeg vil ikke bli provosert" når noen begynner å prøve å presse knappene.

Tenk på en hyggelig situasjon som vil mentalt fjerne deg fra stress i situasjonen, slik som å se en solnedgang eller ta en tur i en varmluftsballong, hvis du føler at dine følelser tar over.

Trekk deg fra situasjonen slik at du kan trekke seg tilbake til et privat sted å samle tankene dine og roe dine følelser hvis du føler at du mister kontrollen.