Digidexo.com

Hva er Universal Health Care Insurance?

Hva er Universal Health Care Insurance?


Selv om universelle helsetjenester er et felles system i land som Tyskland, Sverige og Canada, har det ikke vært vanlig i USA. I USA er helsevesenet og helsevesenet dekning i stor grad privatisert, med noen offentlige programmer tilby for de som ikke har råd til tradisjonell helseforsikring.

Universal Health Care Definition

Ifølge MedicineNet.com, er universelle helsetjenester også kjent som single-betaler helsetjenester. Systemet er definert som en type helsetjenester dekning som gir total dekning for alle medisinske og helsevesen. Selv om definisjonen kan variere avhengig av land og statlige reguleringer, er universelle helsetjenester typisk levert av private leger og medisinske institusjoner som er betalt med regjeringer fond etablert fra skattebetaler penger.

Universal Health Care Dekning

Den universelle helsetjenester eller enkelt-betaler helsevesenet er utviklet for å dekke alle nødvendige medisinske tjenester uten å skape en økonomisk belastning for innbyggerne sliter med å dekke kostnadene av forsikringspremier og egenandeler. Organisasjonen Physicians for en National Health Program indikerer at universell helseforsikring i USA gir en ideell dekning for leger besøk, langsiktig omsorg og sykehus opphold samt forebyggende omsorg, tannlege og visjon omsorg, og dekning for reseptbelagte legemidler og medisinsk utstyr.

Medisinsk betalinger

Ifølge Leger for en National Health Program, leger og sykehus får betalt en avgift basert på tjenestene som tilbys under de fleste universelle helseforsikring modeller. Vanligvis, de styrende myndigheter som har ansvaret for å forvalte de universelle helsetjenester system setter begrensninger for driftskostnader og avgifter som kan bli belastet. Som tilfellet er med private forsikringsselskaper modeller som helseledelse organisasjon, eller HMO, bestemte leger og sykehus kan inngå statlig støttet kontrakter for å gi visse medisinske tjenester ved gitte priser.

Formålet

Den hensikt å etablere en universell helseforsikring system er å sikre rimelige helsetjenester dekning til enhver borger. HealthPAConline.net rapporterer at omtrent halvparten av konkurssaker i USA kan tilskrives overveldende medisinske utgifter. I tillegg kan mangel på tilstrekkelig helseforsikring føre til eskalerte sykdom og for tidlig død, fordi innbyggerne ikke har råd til å se en lege for behandling.

Universal Health Care Insurance Bekymringer

Noen kritikere heve bekymringer som universelle helsetjenester kan sette en økt belastning på helsevesenet og kjøre ned kvaliteten på pleien. BalancedPolitics.org bemerker også at det er en mulighet for at medisinske forsyninger og utstyr kan være rasjonert på grunn av budsjetthensyn, og skattebetalerne kan bli tynget av stigende helsekostnader.