Digidexo.com

Hvordan kan et Knee Brace arbeid?

Kneet bukseseler er ofte brukt av idrettsutøvere for å gi støtte under aktiviteter som løping, basketball og fotball. Avhengig av graden av støtte er nødvendig, kan disse bukseseler være så enkelt som en elastisk neopren ermet eller så komplisert som en tilpasset utstyrt støtte buret. Kneet bukseseler fungerer ved å gi ekstra støtte til sener og muskler som virker på kneet. Dette kan være nødvendig dersom kneet er for svak til å støtte seg selv, eller om aktiviteten er mer kraftig enn kneet alene kan tolerere. For en idrettsutøver, kan dette bety forskjellen mellom en god kamp og tid brukt på benken for en skade.

Flere tekniske kneet seler er laget for å holde kneleddet i en bestemt posisjon, enten for å fremme helbredelse eller for å hindre forskyvning under aktivitet. Noen mennesker kan selv trenger å bruke en spenne til å gå hvis de har hatt en skade i kneet bløtvev. Menisk tårer, sene brudd og sprekker kan alle føre til ustabilitet i kneet, noe som kan resultere i begrenset mobilitet. Ved iført en spenne, en person kan utvinne fra kneet kirurgi kunne komme seg rundt med en stokk eller rullator i stedet for å måtte tilbringe dagen i en rullestol. Vanligvis er disse typer tannregulering foreskrevet av leger eller fysioterapeuter.

Plutselig vridning eller alvorlig bøying kan overbelastning leddbånd, og kan også føre til tårer i de omkringliggende muskler fiber. Hvis en utøver er utsatt for knesmerter eller forskyvning, kan ved hjelp av et kne spenne hindre ytterligere skade samtidig som de kan være aktiv i sin idrett av valget. Til slutt, kan kneet bli sterk nok til å holde riktig justert uten seler, selv under anstrengende aktivitet.