Digidexo.com

Hvordan avlaste Hip Pain

Hoftesmerter kan oppstå av en rekke årsaker. Idrettsutøvere kan oppleve smerter i hoftene fra overarbeid, mens de eldre kan få hoftesmerter på grunn av leddgikt betennelse. Måter å få lindring spenner fra enkle strekker til medisiner som reduserer betennelse. Ved å vite hvilke behandlinger er tilgjengelig, vil du være i stand til å komme videre med dagen din uten smerte.

Bruksanvisning

Fremgangsmåte for å avlaste Hip Pain

Prøv is eller varme behandlinger for å bidra til å få ned betennelsen. Bruk isen tidlig for å bidra til å redusere hevelse, og bruke varmen i mer ekstreme smerter å slappe av vev for å bedre blodsirkulasjonen. De fleste bruker kjøleelementer og varmeputer eller varme håndklær. Det er viktig å bruke dem for bare 20 minutter av gangen.

Gjør stretching. Dette avlaster presset forårsaket av betennelse, styrker hoftene, øker strømmen av blod til området, og generelt reduserer mengden av hoftesmerter. Også prøve hip-styrke øvelser som for eksempel rask gange og svømming for å avlaste hoftesmerter.

Søk hjelp av en ortopedisk lege. Han kan foreskrive medisiner for å redusere betennelse og lindre hoftesmerter. Ofte foreskrevet medisiner inkluderer ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som oksaprozin, naproxen, aspirin og ibuprofen. Han kan også anbefale oksykodon og kortikosteroider for å hjelpe med hevelse og smerte. Du kan ta over-the-counter paracetamol for mildere smerte.

•  Vurder selvhypnose kombinert med avspenningsteknikker. En lisensiert hypnoterapeut vil hjelpe deg å bruke teknikker for å lindre smerten og slappe av, samt tips om hvordan å håndtere smerte effektivt.

Tips og advarsler

  • Ta kontakt med din lege hvis du har ekstreme smerter når du gjør strekkøvelser. Prøv hypnose bare etter at du har blitt diagnostisert og fikk klarsignal fra ortopedisk lege.