Digidexo.com

Hvordan å sammenligne elektriske tannbørster

Hvordan å sammenligne elektriske tannbørster


Tannbørster kommer i mange varianter og stiler. Elektriske tannbørster blir stadig mer populært, fordi de beveger seg ved å trykke på en knapp, og gjør mye av jobben for deg. Tannleger anbefaler ofte elektriske tannbørster fordi de er enklere å bruke enn vanlige tannbørster og hjelpe pasienter å børste mer effektivt. Med så mange elektriske tannbørster å velge mellom, er det viktig å sammenligne de ulike typene før du kjøper.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for en prisklasse. Elektriske tannbørster kommer i alle forskjellige priser, fra $ 20 til over $ 100. Finne ut hvor mye du er villig til å bruke og se på børstene i dette området. Hvor mye du bruker avgjør hvor mange bjeller og fløyter du får på tannbørsten din.

Velg en pensel som passer størrelsen på munnen. Børstehoder kommer i alle former og størrelser, så hvis du har en liten munn, se etter hoder som er den minste på markedet. Velg din favoritt form, også - selv bestemme om du vil ha en sirkulær pensel, en eggformet en eller en med et rektangulært hode. Dette vil begrense valgene dine.

Finn ut om du vil børsten til bare spinn, eller flytte fra side til side og puls, også. Børster som spinner rundt er vanligvis billigere enn andre som har ulike bevegelser for å velge mellom. Hvis du ønsker mer enn bare å spinne, se etter de elektriske tannbørster som har bevegelses alternativer, som side-til-side og pulsering.

Finne ut om du vil ha en tannbørste med et tidsur. Dette er spesielt nyttig hvis du har problemer med børsting for riktig mengde tid. Du kan finne en elektrisk tannbørste som piper på 2-minutter, og det er også børster som pip etter 30 sekunder, minner deg på å flytte til et annet område av munnen din.

Vurdere en high-tech, datastyrt tannbørste. Hvis du liker alle dine elektronikk for å være den beste, inkludert din tannbørste, se etter en elektrisk tannbørste med en databrikke i det. Disse børstene informere deg når børstehodet og batteri må byttes, og gi deg en heads-up når du er ferdig med dine to minutter av børsting. Disse børster vanligvis kjører ca $ 120.

Hint

  • Et billigere alternativ til elektrisk tannbørste er batteridrevet variasjon. Det fungerer som en lommelykt, med batterier er stukket inn i børsten, i stedet for å komme med et oppladbart base som automatisk gir tannbørsten en kostnad.