Digidexo.com

Hjem rettsmidler for allergi

Allergi kan komme og gå, men er vanligvis sesong. Hjem rettsmidler kan lindre symptomene på allergi til du ser en lege, men dersom allergien blir verre, så en lege besøk er nødvendig. Årsaker til allergier omfatter pollen og gress, kjæledyr dander, og visse matvarer og medisiner. Symptomer på allergi inkluderer rennende nese, kløende, rennende øyne, samt nysing og hodepine.

Air Quality

Å ha ren luft i hjemmet ditt vil hjelpe lindre symptomene på allergi. Air condition vil hjelpe lindre allergier også.

Vitaminer

Vitaminer som B5 kan hjelpe behandle allergi symptomer samt hindre dem. Vitamin B5 bør tas i doser på 100 mg hver dag i en måned å behandle allergier og hindre fremtidige allergisymptomer.

Castor Oil

Ved å sette fem dråper lakserolje i 1/2 kopp noen form for frukt eller grønnsak juice og drikker det på tom mage vil hjelpe lindre allergier. Du kan også legge til lakserolje til rent vann og drikk det på den måten.

Lime

Klem en halv lime i et glass lunkent vann og blidgjøre den med en teskje honning. Drikking denne lime, honning og vann blandingen vil bidra til å avlaste de fleste typer allergisymptomer.

Bananer

Spis en eller to bananer hver dag for å bidra til å avlaste allergi forårsaket av visse typer mat. Imidlertid, hvis du er følsom for bananer, kan de forårsake en allergisk reaksjon, og bør unngås.