Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere Teen søvnmangel

Hvordan man skal håndtere Teen søvnmangel


En tenåring som lider av søvnmangel kan være en fare for seg selv og andre. Tenåringer som ikke får nok søvn om natten har en tendens til å sovne på skolen forårsaker karakterer for å slippe. De kan ikke beholde jobben og har også en mye høyere risiko for å få i en bilulykke mens du kjører sliten.

Bruksanvisning

Krev din ungdoms få 9 til 10 timer søvn en natt. Begrense den hektiske skoledager og utenomfaglige aktiviteter. Hjelpe tenåringer etablere en sengetid rutine lik den han hadde som barn.

Lær tenår en avkobling rutine for å hjelpe dem å trappe ned på kvelden. Lære det med dem, og du vil ha noe å gjøre sammen hver kveld.

Bli en aktivist for senere skolestarttider. De fleste skolene begynner klasser tidlig om morgenen og komme seg ut tidlig på ettermiddagen. Bidra til å organisere et push i din skolekrets for en senere start på tide å tillate tenåringer mer morgen søvn.

Meld din tenåring i en tid-lederkurs. Noen skoler tilbyr en-gang kurs for å hjelpe tenåringer lære å planlegge sine dager, planlegge sine arbeid, avslapping, utenomfaglige og søvn ganger. Kan ikke finne en klasse, lære dem det grunnleggende på egen hånd.

Snakk med tenåringens lærere med jevne mellomrom for å finne ut om han synes sliten i klassen. Foreslå en mindre klasse belastning eller mindre aktiviteter når nettene blir for sent. Mens tenåringer liker å være oppe sent på kvelden, kan de ikke innse det negative innvirkning det har på deres skole, arbeid og selv kjører evner.

Ta tenåringen til en lege hvis han er konstant sliten i løpet av dagen. Søvnmangel er et alvorlig problem som kan få store konsekvenser hvis en tenåring sovner mens du kjører.

Tips og advarsler

  • Hvis tenåringen har en hard tid i skole, arbeid eller hverdagen, holde styr på hvor mye søvn han får i en uke.
  • Søvnmangel kan være en faktor av depresjon eller ADHD.
  • En tenåring krever mer søvn enn en yngre barn eller voksen på grunn av fysiske endringer i kroppen hans.
  • Ikke la din tenåring kjøre hvis han lider av søvnmangel.
  • Ikke gi tenår sove medisiner uten først å snakke med en lege.