Digidexo.com

Hvordan du kan overvinne frykten for forandring

Det er naturlig å føle seg usikker på deg selv når du får vite at noe i livet ditt kommer til å endre seg. Men å være engstelig til poenget med å unngå endringer eller uforutsigbare situasjoner alt sammen er usunn. Unngå endring av frykt er et vanlig symptom på angstlidelser. The American Psychiatric Association har funnet ut at "angstlidelser er den vanligste av emosjonelle lidelser og påvirke mer enn 25 millioner amerikanere." Unngå ubehagelige situasjoner vil bare øke din angst og fremme irrasjonell atferd. Jo før du søker hjelp med å mestre frykten din, jo lettere vil det være å overvinne dem.

Bruksanvisning

Bekrefte at endringer skal skje gjennom hele livet. Mens du har makt til å kontrollere noen aspekter av livet ditt, vil det alltid være uunngåelige endringer i ditt eget liv, samt livene til de rundt deg.

Snakk med legen din om symptomene du opplever. Legen din vil kunne gi en riktig diagnose av symptomene dine og merk behandlingstilbud. Ofte kan angst lidelser behandles med terapi. Legen kan også foreskrive medisiner for å hjelpe dempe angst og fokusere på å finne måter å håndtere din frykt.

Eliminer dårlige helsevaner som røyking, overdreven drikking, narkotika, usunn mat valg og mangel på søvn. Gi kroppen din med riktig ernæring og resten vil gi deg mer energi og kan bidra til å lindre nervøs atferd. Mayo Clinic bemerker "karbohydratrike måltider og snacks er tenkt å øke mengden av serotonin i hjernen, som har en beroligende effekt." Spise mat rik på komplekse karbohydrater (som hele korn), og spise færre enkle karbohydrater (sukker).

Oppdag nye måter å kanalisere din engstelig energi og angst. The American Psychiatric Association bemerker at de som lider av angst kan oppleve "fysiske symptomer som kvalme til magen," sommerfugler "i magen, hjertebank, oppsiktsvekkende lett, og muskelspenninger." Når du finner deg selv opplever disse symptomene, gå en tur eller praktisere meditasjonsteknikker for å bidra til å roe sinnet og kroppen.

Bli med i en støttegruppe. Å ha regelmessig interaksjon med andre som har hatt lignende erfaringer kan hjelpe deg til å kjenne igjen noen av dine egne tendenser og hjelpe andre gjennom sine kamper.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan finne en støttegruppe i ditt område, kan du prøve å bli en online støttegruppe.