Digidexo.com

Natural Cures for kjemiske ubalanser

Natural Cures for kjemiske ubalanser


Emosjonelle lidelser knyttet til angst og depresjon ofte behandles med medisiner som gjenoppretter kjemiske balanse i hjernen. Disse kjemikaliene, også kjent som nevrotransmittere, regulere stemninger og bestemme vår generelle følelse av velvære. Den egentlige årsaken til disse ubalansene er ikke kjent, men det finnes alternative behandlinger tilgjengelig for å hjelpe lindre symptomene.

Identifikasjon

Optimal emosjonelle helse er avhengig av en viss balanse av nevrotransmitter nivåene i hjernen. Over tid, kan effektene av stress, dårlige kostvaner og selv ens syn på livet kaste disse kjemikaliene ut av balanse. Dopamin, serotonin, acetylkolin, noradrenalin og GABA er nevrotransmittere ansvar for regulering stemninger og følelser. Dietter lav i kalium, magnesium, sink eller noen av de essensielle vitaminer kan bidra til kjemisk ubalanse i hjernen. Anti-depressiva er utformet for å målrette bestemte neurotransmitter mangler imidlertid årsaken til ubalanse forblir ubehandlet.

Stress

Effektene av stress på kropp og sinn er tretthet, tap av søvn og angst. Kjemiske ubalanser i kroppen hindre normale prosesser som søvn og produsere energi. For å beskytte seg mot stress, frigjør hjernen visse nevrotransmittere, som kalles endorfiner. Endorfiner er smerte-blokkering eller stress-blokkering sendere. Lengre perioder med stress krever hjernen til å produsere mer av disse kjemikalier, som i sin tur, kaster av den balanse av andre neurotransmittere. Slik en person reagerer på stress påvirker hvordan neurotransmitter nivåer produseres i hjernen.

Naturlig kosttilskudd

Mange har slått til naturlige kosttilskudd som et alternativ kur for kjemiske ubalanser. Johannesurt, 5-HTP, Valerian Root og Kava Kava er bare noen av de naturlige kosttilskudd som brukes til å gjenopprette nevrotransmitter nivåer i hjernen. Ikke ulikt antidepressive medisiner, er hver enkelt utformet for å målrette en bestemt nevrotransmitter gruppe; derimot, er kosttilskudd sammensatt for å ha en helhetlig effekt, noe som betyr at stoffet har en mer naturlig effekt på kroppens system. Reseptbelagte medisiner er, i stedet, målrettede formler som arbeider for å endre bare én prosess.

Kognitiv atferdsterapi

Mens ingen kjent spesifikk årsak for kjemiske ubalanser er identifisert, noen teorier tilskriver en persons tenkning og atferdsmønstre som kilden til nevrotransmitter mangler. Psykoterapi tilnærminger peke på en direkte forbindelse mellom vår atferd og hvordan de utløser viss respons i hjernen. I sin tur, disse effektene ta på en syklisk natur hvor virkemåten og kjemisk reaksjon forsterker hverandre. Kognitive atferdsterapi er en form en veiledning som hjelper privatpersoner omdirigere tankemønstre og atferd som spør visse kjemiske reaksjoner i hjernen.

Trening

En av de mange fordelene ved trening - det være seg løpe, gå eller husarbeid - er hvordan det øker endorfin nivåer i hjernen. Endorfiner kalles "feel good" nevrotransmittere, som deres tilstedeværelse i systemet fremmer en naturlig høy og følelse av velvære. Følelser av depresjon er assosiert med lave nivåer av serotonin og noradrenalin. Trening stimulerer det sympatiske nervesystemet, som i sin tur øker serotonin og norepinephine nivåer i hjernen. Disse kjemikaliene blir produsert naturlig som et resultat av kroppens aktivitet.