Digidexo.com

Hvordan behandle TMJ Med Yoga

Hvordan behandle TMJ Med Yoga


TMJ, eller Temporo-Mandibular Joint, er en ganske vanlig helseproblem som påvirker kjevemusklene. Ingenting kan matche en lege behandling, men noen pasienter har funnet ut at yoga avspenningsteknikker kan lette deres ubehag. Konsultere legen din og gi det et forsøk. Slippe spenningen.

Bruksanvisning

•  Sitt komfortabelt i en cross-legged posisjon med god holdning. Enkel meditasjon med hensyn til kjevemuskelen kan bidra til å slappe TMJ problemer. Nøkkelen til yoga puster. Ta lange, langsomme, dype åndedrag som styres med magemusklene.

2 Fokuser på å slappe av kjeven området. La tankene komme og gå uten å gi dem oppmerksomhet. Bare puste dypt og føler musklene la gå. Fokuser på å slappe av tungen og øynene. Disse regionene hjelpe slappe av i kjeven.

•  Prøv noen yoga positurer som bringer blodtilførselen til kjeveområdet uten å legge press på området. Hopp komplekse headstands og opphold med noe enklere. Den nedadgående vender hunden posisjon der hender og føtter berøre bakken mens kroppen er bøyd i en omvendt "V" posisjon er en god en.

•  Finn ut om skuldrene er ujevn eller roteres. Mange mennesker rapporterer at TMJ symptomer bedre når de behandler skulderproblemer. Stå foran et speil og undersøke dine skuldre 'symmetri. Sjansene er du allerede vet hvis du bærer spenning der. Fokuser på å slappe av skuldermusklene under meditasjon.

Velg yoga Postures som lette nakke og skulder spenning. Ligg på ryggen med knærne bøyd. Løft bekkenet opp fra bakken og skifte vekten på skuldrene. Løft armene over hodet på samme tid. Denne stillingen er perfekt for å lindre skulder spenning.

Fokus på nakkemusklene ved å forsiktig strekke haken frem til å møte brystet og deretter bevege hodet fra side til side. Inhalerer dypt og så puster som du sakte strekke uten å tvinge musklene dine. Ta flere dype åndedrag i hvert strekke posisjon. Også, forsiktig rulle halsen.

Ta med skuldrene opp til halsen som du puster i. La dem gå som du puster ut. Rull skuldrene forsiktig mens du fortsetter å puste dypt. Gjenta disse trinnene ofte og så mange ganger som nødvendig for å løse opp spenninger.

Tips og advarsler

  • Ta en yoga klasse for å bli kjent med kroppen din og dens behov. Repetisjon og veiledning i yoga gir flere resultater.
  • Aldri tvinge musklene i en posisjon de nekter å flytte inn.