Digidexo.com

Hvordan ta Stimerex

Hvordan ta Stimerex


Stimerex er en vekt-kontroll tablett som inneholder en fettforbrenner. Stimerex regnes som en farmasøytisk-grade kosttilskudd som angivelig angriper fettet på lår, hofter og rumpe. Produktet ble utviklet etter en medisinsk-forskerteam studert cirka 120.000 personer. Stimerex inneholder lipotropics og urter, og er patentert som en fettforbrennende system som bidrar til å hindre sukker cravings, styrer appetitten, og forbrenner kalorier. For best resultat, ta i henhold til produsentens instruksjoner.

Bruksanvisning

•  Ta en Stimerex tablett, tre ganger om dagen, med et stort glass vann. Begynn med halvparten av en pille hvis du bare starte Stimerex.
Noen mennesker er følsomme for sentralstimulerende midler, og kan ha reaksjoner på dem. Hvis du ikke føler uønskede bivirkninger, for eksempel en racing hjerterytme, etter å ha tatt halvparten av en pille, så ta den andre halvparten.

Ikke ta mer enn fire tabletter i en 24-timers periode.

Ikke ta Stimerex i mer enn 12 uker av gangen.

Avslutt ta Stimerex umiddelbart hvis du opplever kortpustethet eller en alvorlig hodepine.

Hint

  • Stimerex øker metabolismen. Stimerex uten ephedra er tilgjengelig, men kan ikke være så effektiv.
  • Fordi Stimerex inneholder efedrin - et kraftig sentralstimulerende - være klar over skadelige bivirkninger som: økning i hjertefrekvens, trange blodårer, høyt blodtrykk, brystsmerter, plutselig diaré, og en nervøs følelse. Stimerex også kan forårsake svimmelhet og nervøsitet.