Digidexo.com

Hvilke matvarer kan spises på No Sugar & Flour Diet?

Hvilke matvarer kan spises på No Sugar & Flour Diet?


Dr. Peter Gott sin No Sugar, No Flour Diet følger et enkelt prinsipp: eliminere fra kostholdet ditt alle matvarer inneholder tilsatt sukker, og mel. Mange av disse matvarene er også høy i fett, som donuts og pizza. Ved å eliminere disse matvarene du eliminere ikke bare fett, men de tomme kaloriene som kommer fra raffinert sukker og over-bearbeidet mel med liten næringsverdi. Etter å eliminere de matvarer med sukker eller mel i dem, er du igjen med en mengde ernæringsmessige, høy-fiber, lav-fett matvarer.

Misforståelse

No Sugar, betyr ingen mel diett ikke argumentere en lav karbohydrat diett. Faktisk anbefaler dietten å spise en rekke karbohydrater fra hele korn kilder som bygg, brun ris, havre og andre belgfrukter. Fokuset er på å spise frisk frukt og grønnsaker, som skal erstatte manglende fiber fra mel-baserte produkter samt supplere flere kilder til karbohydrater. Hva mangler er de over behandlet mel og sukker som finnes i mange multi-ingrediens bearbeidet mat.

No Sugar

Dr. Gott, skaperen av denne dietten, foreslår å fjerne alle kilder til sukker fra kostholdet ditt. Det ville være matvarer som brunt sukker, honning, sirup, melasse og vanlig hvitt sukker. Matvarer med naturlig forekommende sukker som frukt og juice kan forbrukes, og med brukt som søtstoff i oppskrifter. I tillegg kan kunstige søtstoffer som Splenda brukes med måte.

No Flour

Produkter som inneholder noen form for mel inkludert hvete mel, mais, ris eller potet er ikke tillatt. I stedet diett talsmenn forbruker hele korn som hvete bær, hele korn, poteter og andre korn å legge fiber og bulk til måltider. Andre gode valg for stivelsesholdige fyll matvarer er grønnsaker og salater. Rotgrønnsaker som søtpoteter, kålrabi, gulrøtter og reddiker er en annen flott måte å få lagt fiber uten mel.

Lean Protein

Spise en rekke magre proteiner er også anbefales for de som er på denne dietten. Magre proteiner kan inkludere skinn kylling eller kalkun, svinekjøtt og mager kutt av oksekjøtt, fisk, nøtter og frø. Kombinasjon mat som pølse bør undersøkes nøye som ingrediens etiketten kan inneholde skjulte sukker eller mel fortykningsmidler. Magre meieriprodukter er også en god protein alternativ, men lese etiketter som noen meieri smoothies og yoghurt inneholder tilsatt sukker.

Advarsel

Ingen ny diett eller treningsprogram bør startes uten å konsultere legen din eller helse utøveren. Vær nøye med å lese No Mel, No Sugar Diet bok nøye og følg alle instruksjonene for å sikre at du følger dietten riktig. Forbruker alltid et bredt utvalg av matvarer for å sikre maksimal ernæringsmessige fordeler, og hvis du er i tvil eller føler noen negative effekter, bør du kontakte lege.