Digidexo.com

Hvordan identifisere Magesår Symptomer

Magesår vises på slimhinnen i magen og er forårsaket av magesyre. Magesår vanligvis ikke forårsake sever komplikasjoner, men diagnose og behandling kan bringe stor lettelse for den lidende. Også i den sjeldne forekomsten av en alvorlig komplikasjon, vel vitende om symptomene er nyttig.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere Magesår Symptomer

Rapporter eventuelle magesmerter med legen din. Dette er den mest åpenbare tegn på et sår. Selv generelt ubehag bør nevnes hvis erfarne regelmessig.

Ikke overse de enkle tegn som raping eller halsbrann. Det er lett å skylde disse symptomene på en krydret måltid, men de kan også være et tegn på magesår og bør nevnes til helsepersonell.

Informer legen din om eventuelle oppkast eller avføring endringer. Hvis endringene inkluderer merke blod i heller, bør du oppsøke lege umiddelbart. Blødning er en av de sjeldne komplikasjoner av magesår og bør tas opp med helsepersonell umiddelbart.

Snakk med legen din om eventuelle appetitt endringer eller vektendring, spesielt hvis du legger merke til vekttap uten innsats. Mange andre forhold kan forårsake dette, men de kan også være et tegn på et sår.

Fortell legen din er at du får problemer med å svelge. Selv om dette symptom alene kan virke relatert til en peptisk ulcus, er det et tegn, og bør nevnes, særlig hvis erfart med andre symptom.

Tips og advarsler

  • Selv om komplikasjoner er sjeldne, har de fortsatt forekomme. De omfatter blødning, anemi, og perforering. Får behandling for magesår er nøkkelen. Alltid være grundig når du beskriver dine symptomer med legen din slik at du kan diagnostiseres.