Digidexo.com

De beste sykehusene i USA

De beste sykehusene i USA


USA har et rykte for å levere fremragende helsetjenester til pasienter i state-of-the-art fasiliteter som er uovertruffen. For de siste 21 årene har US News and World Report laget en liste over de høyeste nasjonalt-rangert sykehus, og årets ære roll streker USAs topp fasiliteter basert på rangeringer av pasientsikkerhet, anlegget omdømme, dødelighet og omsorg-relaterte faktorer som pasient tjenester. Her er de tre sykehusene i 2010-2011 US News and World Report vil bli undersøkt.

Johns Hopkins Hospital

The Johns Hopkins Hospital i Baltimore, Maryland, fikk topplasseringen i 2010-2011 US News and World Report av de beste sykehusene i USA. Johns Hopkins skryte av mer enn et århundre med å levere topp kvalitet helsetjenester mens ledende i verden i opplæring av leger, utvikle diagnostiske prosedyrer og perfeksjonere behandling av sykdom. Johns Hopkins Hospital fortsetter å introdusere nyskapende terapi metoder samt forhånd moderne medisin, spesielt innen områder som pediatri og barnepsykiatrien, urologi, endokrinologi, nevrokirurgi og hjertekirurgi.

Mayo Clinic of Rochester

Den internasjonalt anerkjente Mayo Clinic i Rochester, Minnesota, er en del av en integrert medisinsk senter, som også inkluderer Ster Methodist Hospital og St. Marys Hospital, som har vært å gi førsteklasses diagnostikk og behandling tjenester til medisinske og kirurgiske pasienter av alle slag. The Mayo Clinic of Rochester støtter også flere medisinske forsknings- og utdanningsprogrammene, som fremmer en høyere standard av omsorg, læring og oppdagelse for både pasient og lege.

Massachusetts General Hospital i Boston

Massachusetts General Hospital (MGH) i Boston ble rangert som nummer tre i 2010-2011 US News and World Report. Dette anlegget har konsekvent rangert blant de fem beste amerikanske sykehus i årsrapporten. Den opprinnelige undervisning datterselskap av Harvard Medical School, er MGH eldre og større enn noe annet sykehus i New England. Siden opprettelsen i 1811 har sykehuset bevist sin forpliktelse til å fremme pasientbehandling, medisinsk forskning og utdanning av fremtidige leger.