Digidexo.com

Sunn College Meals

Studenter har ikke mye penger til overs, men det betyr ikke at de bør spart på deres helse. Det er hundrevis av måltider som kan bli presset inn i et stramt budsjett; det tar bare litt kreativ planlegging og disiplin til å holde seg til det.

Frokost

Frokostblandinger er praktisk, men de er ikke alltid den sunneste og ofte trenger å bli spist i store mengder for en person til å føle full. Fordi frokosten er det viktigste måltidet på dagen, protein og fiber er viktig. Hard kokte egg er ikke bare billig, men de er enkle å lage. Alt du trenger er en gryte og litt vann. Kok eggene i ca 12 minutter og deretter de kan spises med litt salt og pepper eller på farten. Frukt smoothies er en flott måte å få alle frukter i, i bare ett måltid. Frukt smoothies er fulle av vitamin C, antioksidanter og fiber. Plasser en banan, tre store jordbær, 1/4 kopp blåbær, 1/2 kopp isbiter og en kopp appelsinjuice i en blender. Kjør til en glatt. Du kan også legge til protein pulver til smoothie for ekstra helsemessige fordeler. Havregryn er også billig og svært sunt, fylt med mye fiber og protein per servering. Hvis du ikke liker smaken av havregryn, tilsett en spiseskje eller to av peanøttsmør, sammen med en teskje av vanilje og kanel.

Lunsj

Bologna er billig, men det har ingen vesentlige helsemessige fordeler. Mange lunsj kjøtt er lastet med natrium og andre konserveringsmidler. Men skiver kalkun eller kylling bryst fra deli er en stor kilde til protein og kan kjøpes for rundt $ 3 pund på de fleste dagligvarebutikker. Spist med ost, avocado (knuse den opp og bruke den i stedet for mayo), tomat og salat på 100 prosent hele korn brød, er det et komplett måltid. Spaghetti med hele hvete nudler og noen grønne bønner er en god erstatning for ramen nudler eller makaroni og ost. I stedet for peanøttsmør og gelé, prøv en ost quesadilla på en hel hvete tortilla skall, dyppet i salsa og lite fett rømme.

Middag

Middager kan være vanskelig for studenter fordi å lage en hel kjele med lasagne er ikke alltid realistisk for én person. Imidlertid kan lasagne være billig å lage og kan fryses i egne frysecontainere for å gjøre individuelle måltider. En kjele med lasagne (9-by-13-tommers pan) kan gjøre ca 12 måltider for én person. Frysing lasagnen i egne containere lar college student å spise andre ting i stedet for lasagne fem netter på rad. Andre ideer om mat som kan tilberedes på forhånd og deretter plassert i fryseren for senere bruk, sammen med å være sunn og budsjett vennlig, er bønne enchiladas, kylling noodle soup (kan også kjøpes i bokser og deretter grønnsaker kan legges til) og kjøttpudding. Hvis fryser plassen er begrenset, utarbeide en tidsplan med romkamerater der en person gjør ett måltid en kveld og deler den med alle andre i leiligheten. Alle de ovennevnte måltider kan også lages i mindre deler, for eksempel en 8-by-8-tommers pan, begrense mengden av rester som er tilgjengelige.