Digidexo.com

Hvordan å balansere karbohydrater på Body for Life Diet

Hvordan å balansere karbohydrater på Body for Life Diet


The Body for Life Diet kombinerer kosthold og trening i en intens duo å levere raske resultater, inkludert vekttap, fitness og helse. Kosten balanse karbohydrater på Body for Life Diet ved å redusere den totale mengden karbohydrater og forbedre kvaliteten på karbohydrater spist. Det er ikke en carb-diett, men det er høy i protein og dårlige karbohydrater blir slått av menyen. Her er hvordan å balansere karbohydrater på Body for Life Diet og få mest mulig ut av denne treningsplanen.

Hvordan å balansere karbohydrater på Body for Life Diet

•  Planlegg menyen, som skal omfatte seks små måltider per dag, ifølge kosthold anbefalinger. The Body for Life Diet fraråder store, karbohydratrike måltider på grunn av den dårlige effekten disse har på blodsukkeret. Hvert måltid bør inneholde proteiner og komplekse karbohydrater, men ingen enkle karbohydrater slik som de i hvitt brød, sukkerholdige matvarer og hvit ris.

Spis komplekse karbohydrater til frokost. Det første måltidet av dagen bør omfatte hele rå frukt og helkorn. Gjennomvåt irske havre med krem ​​og bær gjør en flott start på en sunn dag. Din første snack kan være et eple med blandede nøtter eller gulrot pinner og en hel hvete bagel.

Balanse carbs med proteinrik mat, for eksempel en kalkun og ost sandwich på grovbrød til lunsj. Inkluder et glass melk med sandwich og du fortsatt gjør det bra. Bare hoppe over brus - som har altfor mange dårlige karbohydrater for å kvalifisere på Body for Life Diet.

Inkluder protein og gode karbohydrater i ettermiddag snack mens du får passe og miste vekt med Body for Life Diet. Dill pickles, friske tomater med olivenolje og eddik og pærer er alle gode alternativer. Ikke glem å inkludere protein, for eksempel et stykke ost, et hardkokt egg eller en håndfull blandede nøtter.

Spis en sunn middag og balansere karbohydrater ved å inkludere protein med måltidet. Hovedretter som mørbrad biff, kyllingbryst og laks filet er alle tillatt.

Ikke glem dessert. Bare fordi du er på en diett, betyr ikke at du ikke kan nyte din søt tann litt. Bare hold deg unna sukkerholdig mat og prøve frukt i stedet. Friske bær i yoghurt eller en porsjon eplemos er gode alternativer.

Hint

  • Diett i seks dager og ta den sjuende av mens du er på Body for Life Diet. På din fri dag, trenger du ikke å trene, og du kan spise hva du vil. Dagen vil hjelpe deg å holde deg til din diett resten av tiden.