Digidexo.com

Cryosurgery Hysterektomi behandling for livmorhalskreft

Livmorhalskreft er svært kureres hvis diagnosen på et tidlig stadium. Cryosurgery kan brukes til å fryse unormale celler som kan bli kreft, hindrer behovet for en hysterektomi.

Betydning

Cryosurgery har gitt kvinner et annet alternativ for å behandle forstadier til kreft forholdene i livmorhalsen med minimal smerte, blødning, og nedetid, og prosedyren kan gjøres på et legekontor uten bedøvelse.

Funksjon

Cryosurgery er ikke brukt til å behandle livmorhalskreft. Den brukes til å fryse og ødelegge unormale celler som kan bli kreft. Hysterektomi, enten gjennom vagina eller gjennom magen, blir brukt i det tilfelle at kryokirurgi mislyktes i å ødelegge unormale celler og kreft er et resultat.

Time Frame

Kvinner som har gjennomgått cervical cryosurgery må ha oppfølgings pap eksamener hver tre til seks måneder i minst ett år. Noen kvinner vil trenge en ny Kryokirurgiske prosedyre.

Fordeler

Livmorhals cryosurgery er ikke bare for pre-cancerous forhold, men er også for behandling av lesjoner og cervicitt. Vellykket cryosurgery kan meget vel forhindre behovet for en hysterektomi.

Advarsel

Kvinner som gjennomgår cervical cryosurgery kan ikke være i stand til å bli gravid eller kunne gjennomføre et svangerskap til termin.

Betraktninger

Selv om kryokirurgi er mindre invasiv, mindre smertefull, og uten behov for anestesi, er den prosedyre ikke uten risiko. Oppfølging eksamener er nødvendig for å sikre at de pre-kreftceller og / eller lesjoner ble fjernet.