Digidexo.com

Hvordan å miste det vekt fått Grunnet Adrenal Fatigue Syndrome

Hvordan å miste det vekt fått Grunnet Adrenal Fatigue Syndrome


Hvis du har lidd med binyretretthet i flere måneder, vet du at tilstanden kommer med en vektøkning preget av et tykt lag av magefett.

Tradisjonelle vekttap forsøk fungerer ikke for de med binyretretthet, fordi mange sunn fornuft tilnærminger til vekttap kan føre til en forverring av andre symptomer på binyretretthet.

Hvordan å miste det vekt fått Grunnet Adrenal Fatigue Syndrome

vektøkning assosiert med binyretretthet ble forårsaket av mange medvirkende faktorer: depresjon, senket insulinfølsomhet (også kjent som insulinresistens), økte nivåer av blod kortisol, og cravings for søt og stivelsesrik mat. For å kvitte seg med vekt, må alle disse problemene tas opp.

Først, start ved å fjerne alle hvite stivelse (for eksempel hvitt hvetemel, hvitt brød og kjeks, hvit pasta, rise, sukker og poteter) fra kostholdet ditt. Din binyretretthet fører til at du ønsker dem, men til slutt, har du kontroll over hva du putter i munnen. Fighting disse cravings vil også hjelpe de andre symptomer, som insulinresistens og depresjon.

Øk inntaket av protein, i form av magert kjøtt. Etter en streng lavkarbo diett og spise low-carb oppskrifter vil være av ekstrem fordel. Eventuelle karbohydrater du spiser bør være hele korn (for eksempel fullkornspasta).

Foreta en mild treningsprogram. Mens konvensjonelle vekttap programmer kan foreslå aerobic eller vektløfting å øke stoffskiftet, er disse øvelsene kontraindisert for personer med binyretretthet. I stedet trener kroppen din ved å ta avslappende spaserturer, eller delta i et program for skånsom yoga. Som din kropp og sinn helbrede, kan du begynne å intensivere treningen, men i begynnelsen månedene, er det viktig at du behandler kroppen din forsiktig.

Adresse og behandle symptomer på mild depresjon. Dette kan gjøres ved å se på komedie filmer som gjør deg til å le. Latter øker nivåene av "feel good" hormoner, som bidrar til å løfte symptomene på mild depresjon.

Ved å lindre din depresjon, vil du legge til rette for å bli mer motivert til å fortsette med sunt kosthold og skånsom treningsprogram slik at du kan fortsette å gå ned i vekt.