Digidexo.com

Teknikker for å legge vekt på en Skinny Toddler

Hvis pjokk har nylig blitt diagnostisert som undervektig, kan du bli bekymret for at han ikke får nok næring eller spiser de riktige tingene. Å vite hvilke matvarer vil bidra til å sette på vekt, samtidig holde ham frisk, er det første skrittet mot å hjelpe ham å oppnå en normal vekt. Vurdere også å endre sine matvaner og hjelpe ham spise mer fingermat i løpet av dagen i stedet for tre måltider.

Strategier for Helping Your Under Toddler

For å hjelpe din pjokk legge på seg, sørg for at du har utelukket andre årsaker til at han var undervektig. En midlertidig sykdom kan føre til at barnet ditt å gå ned i vekt, og diaré kan stoppe opptaket av enkelte matvarer. Dessuten kan barn med kroniske infeksjoner eller hjertesykdom trenger flere kalorier i løpet av dagen. Hvis barnet ditt lider av allergi eller mat sensitiviteter, kunne han ha en hard tid å opprettholde en sunn vekt også.
Hvis du har utelukket andre medisinske årsaker, vil upping barnets kaloriinntak hjelpe ham opp i vekt. The American Academy of Pediatrics anbefaler 40 kalorier per tomme av høyden i døgnet. Så, hvis din pjokk er 30 inches, ville han trenger 1200 kalorier om dagen. For å få din pjokk å spise så mange kalorier, bør du vurdere å starte en mat journal for ham, slik at du vet han spiser nok. Din pjokk kan ikke spise tre hele måltider om dagen. I stedet vurdere å tillate ham mange forskjellige muligheter til å spise fingermat som er kalori tett og full av gode fettstoffer.

Sunt fett for Undervektige Toddlers

Å sørge for at din pjokk får nok kalorier, så gi ham mat som er full av gode fettstoffer. Unngå mat med tomme kalorier, slik som frukt snacks. Disse matvarer --- men høy i kalorier --- ikke har fett som trengs for å hjelpe barnet ditt legge på seg. Dr. William Sears, forfatter av "Den sunneste gutt i nabolaget," sier sunt fett er viktige komponenter av mange kroppsdeler og hjelpe kroppen fungerer bra. Sears sier de beste fett er de fra planter og sjømat --- det flerumettet og enumettet fett. De beste matvarer med sunt fett er avokado, linfrøolje, mutter Butters, nøtter, olivenolje, sjømat og frø, for eksempel lin, gresskar, sesam og solsikke.
Legg noen av disse fett til barnas favoritt mat. For eksempel vurdere å legge noen linfrø til din pjokk yoghurt eller havregryn. Gjør din eldre pjokk en protein shake med melk, frukt og en mutter smør, slik som peanøttsmør.