Digidexo.com

Hydrogenperoksid terapi bruker

Hydrogenperoksid terapi bruker


Hydrogenperoksyd har den samme kjemiske struktur som vann, med unntak av en ekstra molekyl oksygen. Den er fargeløs og luktfri, men kan eksplodere når den kombineres med brennbart materiale. Derfor er riktig lagring avgjørende. Hydrogen peroxide kommer i flere forskjellige karakterer.

Hydrogenperoksyd er en alternativ terapi medisinsk behandling som vanligvis administreres oralt eller intravenøst. Mindre vanlig er det brukt rektalt, vaginalt, som øredråper, som en nesespray, eller som en kropp suge.

Kreft og svulster

Noen mener hydrogen peroxide terapi kan behandle kreft og svulster. De som fremmer denne behandlingen mener at mens kjemoterapi og strålebehandling drepe ikke-infiserte celler i hjernen, ikke hydrogen peroxide. En del av begrunnelsen av talsmenn for terapi er at svulster og kreft trives i miljøer som har begrenset oksygen tilgjengelig. De mener at innføring av ytterligere oksygen, for eksempel i form av hydrogenperoksyd, vil kreft eller svulster være ute av stand til å trives og vil også bli redusert eller forsvinne.

Ifølge American Cancer Society (ACS), hydrogenperoksid og andre oksygen-basert terapi har ikke blitt vitenskapelig bevist å hjelpe behandle kreft eller svulster. Pasient dødsfall har vært rapportert som et resultat av denne behandlingen. ACS forklarer at å heve oksygennivå i området av en tumor er vanskelig fordi blodtilførselen til området vanligvis er lavere enn i andre deler av kroppen. Når det kombineres med strålebehandling, men innrømmer ACS at noen pasienter nytte av hydrogen peroxide terapi og noen ikke.

Lungesykdommer

Talsmenn for hydrogenperoksyd terapi anbefalt behandling for de fleste lungesykdommer. Intravenøs hydrogenperoksyd behandling anbefales for emfysem. Når administreres ved infusjon, er hydrogen peroxide antas av enkelte å rense indre fôr av lungene og hjelpe puste prosessen.

De som fremmer hydrogen peroxide terapi forklare at utslipp av giftstoffer og bakterier fra kroppen kan gi nyresmerter eller ubehag, tretthet, forkjølelse eller influensa symptomer, hodepine, diaré og hud utbrudd.

Hydrogen peroxide terapi ikke er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA). FDA anser H2O2 et legemiddel når det administreres intravenøst.

Ytterligere advarsler omfatter faren for oksygenbobler i blodet når hydrogenperoksid anvendes intravenøst, allergiske reaksjoner på hydrogenperoksyd, og ukjente effekter på fostre til gravide kvinner.

Husholdning rettsmidler

Hydrogenperoksid terapier eksisterer også for å fjerne ørevoks, healing sår, forebygge influensa, bygge utholdenhet i idrettsutøvere, behandle forkjølelse, healing akne, og smertelindring. Tilhengerne av hydrogen peroxide terapi tror det hjelper rense kroppen for overflødig bakterier, toksiner, sopp, virus, metaller og miljøgifter som ikke er utvist gjennom å puste.