Digidexo.com

Hvordan ta vare på deg selv mens Sørg

Hvordan ta vare på deg selv mens Sørg


Sorg resultater fra mange årsaker, inkludert død, skilsmisse, uførhet eller tap av jobb, og er preget av søvnproblemer, hyppig gråt, tap av matlyst, og problemer gjenværende fokusert og ta beslutninger. Symptomene varierer fra person til den neste, og noen mennesker tar lengre tid å komme over sørgende enn andre. Uansett hva du kan være sorg over, ta vare på deg selv mens du gjør det; hvis du lar din helse lider av sørgende, vil du ta lengre tid å komme seg.

Bruksanvisning

•  Sørg for at du spiser sunt. Ikke hopp over måltider og opprettholde et balansert kosthold. Spis rikelig med frisk frukt, grønnsaker og helkorn og unngå bearbeidet mat, som er mindre næringsrik enn fersk. Unngå å drikke alkohol, som er en depressant som vil ende opp med å gjøre at du føler deg verre.

Bli med et treningsstudio og engasjere seg i motstand vekttrening. Ifølge United States Department of Agriculture, styrketrening utføres av personer i alderen 60 år og eldre lindres noen av sine depresjoner, og de var i stand til å sove bedre etterpå. Delta i andre former for trening, som for eksempel å jobbe i hagen din, og spille ball med hunden din hvis du har en. Øv meditasjon eller yoga, som forbedrer velvære.

Distraher deg selv ved frivillig. Loven vil ikke bare føle deg bedre, men også sette deg i selskap med andre, noe som kan hjelpe deg å få kontakt med folk som kan gi deg støtte.

Unn deg selv med vennlighet hver dag. Når du kommer hjem fra jobb, slappe av i noen minutter og gjør deg selv en beroligende kopp koffeinfri kaffe eller te. Få ute i naturen. Ikke overvelde deg med oppgaver som kan vente. Hvis du har en tung arbeidsbelastning på jobben din, ta kontakt med din leder om å ha en kollega hjelpe deg mens du er i sorg. Ber også sjefen din om du kan ha litt fri hvis du føler at du trenger det.

Hold en journal. Opptak dine følelser i en dagbok kan hjelpe deg å behandle dine følelser mer effektivt.

Snakk med folk, enten de er venner eller familie, andre kirkegjengere, legen din, eller en rådgiver.

Hint

  • Hvis du føler at du ikke utvinne fra din sorg, bør du oppsøke lege. Du kan lide av depresjon og trenger medisiner.