Digidexo.com

Hvorfor Your Face Få Hot Når du drikker alkohol?

Beruselse

Alkohol forbrukes i væskeform, absorberes av magesekken og tynntarmen og kommer inn i blodet. Når en person bruker mer alkohol enn leveren kan behandle (vanligvis 1 oz. I 60 minutter), oppstår rus. Forbruker store mengder alkohol i løpet av kort tid fører til en rask innsettende akutt forgiftning.

Effekter

Alkohol er en depressant som generelt senker hemninger og kan forårsake pratsomhet når det brukes i moderate eller sosiale sammenhenger. Større mengder alkohol inntak har mer alvorlige effekter, for eksempel sløret tale, nedsatt reaksjonsevne, nedsatt vurderingsevne og, i noen, aggresjon.

Blodkar

Akutt forgiftning kan føre til blodårene utvider seg, som fører til en følelse av varme på huden, mest merkbare i ansiktet. Selv om ansiktet ditt kan føle varme, er kroppen din faktisk opplever en rask tap av varme som kan føre til innvendige skader hvis den forblir ubehandlet.

For å stoppe utvidelse av blodårer og tap av kroppsvarme, avvikle alkohol inntak til alkohol i systemet har blitt behandlet. For å unngå dette og andre potensielt skadelige forhold, konsumere alkohol bare i et tempo som det kan behandles effektivt av leveren din.