Digidexo.com

Hvordan sette press på en CPAP maskin

Presset innstillingen på en CPAP maskinen er generelt satt i centimeter vann (cm H20). Riktig innstilling for din CPAP maskinen ble bestemt av data som er mottatt i løpet av en søvn studie for å diagnostisere og behandle en tilstand som obstruktiv søvnapné (OSA). Slik endrer du trykket på en CPAP-maskin, må du få tilgang til maskinens Provider Setup Mode, som er noe som de fleste CPAP maskin produsenter fraråde deg fra å gjøre.

Bruksanvisning

Respironics Remstar M Series

•  Koble strømforsyningen fra CPAP-maskin.

Trykk og hold både venstre og høyre piltastene på kontrollpanelet til CPAP-maskin. Mens du holder knappene nede, koble strømforsyningen til CPAP enhet. Enheten piper to ganger. Disse pip indikere at maskinen er i hjemmepleiermodus. La gå av pilknappene.

Trykk på "+" knappen for å få tilgang til Provider Mode Setup menu. Deretter trykker du på høyre piltast, til "CPAP Pressure" skjerm er i skjermpanelet.

Trykk på "+" knappen eller "-" for å endre CPAP trykkinnstilling til ønsket verdi.

Trykk på strømknappen for å lagre den nye innstillingen og avslutte Provider Mode.

Puritan Bennett Goodknight 420 Series

Finn den skjulte knappen under "Go" bokstavene i ordet "Knight," like over displayet panelet. Plasser tuppen av fingeren på bokstavene. Knappen er synlig som en grop i CPAP enhetens dekselet.

Trykk og hold denne skjulte knappen sammen med "Information Access" knappen i tre sekunder eller til CPAP maskinen går Provider Setup Mode. Slipp knappene.

8. Trykk på "Information Access" knappen til "CPAP Pressure" -skjermen vises.

9. Trykk på "On / Off" (opp) -knappen eller "Ramp" (ned) for å endre trykkinnstillingen til ønsket verdi.

Trykk på "Information Access" knappen for å fortsette til neste menyskjerm, og deretter må du ikke berøre knappene på kontrollpanelet. CPAP Enheten vil avslutte Provider Setup Mode hvis det har blitt trykket i løpet av 30 sekunder uten knappen.

Tips og advarsler

  • Med jevne mellomrom har CPAP maskin testet for å være sikker på at det er å sette ut riktig trykk. Som CPAP maskiner alder, kan de må kalibreres for å opprettholde riktig trykk. En lokal representant for maskinens produsenten eller søvnklinikken som utførte søvn studien kan tilby å sjekke maskinens press gratis.
  • Ikke vilkårlig endre trykkinnstillingen for CPAP-maskin. Konsultere en medisinsk faglig hvis du føler presset innstillingen på CPAP-apparat må justeres.