Digidexo.com

Hva er Gymnema?

Hva er Gymnema?


Den nasjonale Library of Medicine har nylig publisert funnene at bruk av Gymnema kan være nyttig i å kontrollere diabetes type 1 og 2, i tillegg til foreskrevet insulinbehandling. Selv om urtemedisin har vært populært på kontinentet av India, har det ikke hatt mye eksponering i USA. Men som videre forskning avslører de positive effektene av Gymnema er urten vokser i popularitet og kan enkelt bestilles via internett uten resept.

Identifikasjon

Gymnema mest karakteristiske trekk er dens vintre lignende utseende som brytes rundt og infiltrerer noen trær eller planter som omgir den. Woody vintreet er også ansett som ikke-giftig.

Hvor kommer Gymnema kommer?

Gymnema, også kjent som Gymnema Sylvestre, kan finnes naturlig vokser i tropiske skogområder i Sør-India.

The Sugar Destroyer

Ifølge gymnema.net, leger i India bruke anlegget som en behandling for diabetes. Kjent som sukker destroyer, eller "gumar" i Hindu har gymnema vist seg å være vellykket i reduksjon av sukker cravings.

Annen bruk av Gymnema

Gymnema er også kjent for å avskjære mat cravings, hjelper i kampen mot fedme ved hoppe-start vekttap. Faktisk bodyandfitness.com forklarer at Gymnema er ikke bare nyttig for å nå vekttap mål, men at det også bidrar til å kontrollere kolesterolet og opprettholde friske organer.

De to formene for Gymnema

Gymnema kan kjøpes i kapselform eller te. Den syre som er funnet i begge former bidrar til å stoppe sukker fra å bli absorbert inn i blodstrømmen og tarmene. Te arbeider også for å hindre at smaksløkene på tungen fra å reagere på smaken av sukker.